Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Ønsker du å spesialisere deg innen entrepriserett?

Vi søker erfaren advokat
29.03.2023

Advokatfirmaet Føyen er et ledende nisjefirma innen Entreprise, Offentlige anskaffelser, Eiendom, IKT Media, Arbeidsliv og Selskapsrett. Nå søker vi deg som har erfaring innen entreprise og ønsker å utvikle deg videre på det området.


Som medarbeider i vår entrepriseavdeling vil du arbeide i et av landets største og ledende miljøer innen entrepriserett. Vi bistår flere av landets mest kompetente aktører og har flere av de største og mest komplekse sakene i Norge, både innenfor offentlig og privat sektor. Som del av entrepriseteamet vil du arbeide sammen med dyktige og dedikerte kollegaer, være med å bistå våre kunder med løpende rådgivning samt få muligheten til å være med «ute i felten». I tillegg vil du kunne få utstrakt tvisteløsning- og prosedyreerfaring.


Vårt mål er å finne de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Som medarbeider hos oss vil du ha de aller beste muligheter til å utvikle deg som advokat.


Vi søker deg som er forretnings- og resultatorientert, og som har en god kommersiell forståelse. Du er løsningsorientert, initiativrik og engasjert. I tillegg ser vi etter deg som er faglig dyktig og som ønsker å bidra aktivt i videreutviklingen av Føyen.


Føyen skal være en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass hvor alle kan kjenne seg hjemme – uansett hvem de er. Vi jobber for at alle våre medarbeidere skal trives, utvikles og utfordres, og vi er like opptatt av din utvikling som du selv er.


Vi kan tilby:

·    spennende og utfordrende arbeidsoppgaver

·    god oppfølging og muligheter til å vokse i rollen som advokat

·    et hyggelig, raust og sosialt arbeidsmiljø med rom for personlig og faglig utvikling

·    en variert og fleksibel arbeidshverdag

·    en arbeidsplass i et nytt og moderne kontor, i et av Oslos flotteste lokaler i Bjørvika


Vi gleder oss til å høre fra deg!


Har du spørsmål til stillingen kan du gjerne ta kontakt med avdelingsleder Vera Hovelsen, vera.hovelsen@foyen.no, eller HR-sjef Silia Bakke, silia.bakke@foyen.no.


Vi gjør oppmerksom på at aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Advokatfirmaet Føyen AS

Advokatfirmaet Føyen tilbyr forretningsjuridisk rådgivning med fokus på gode helhetlige løsninger for klientene våre. Vi legger vekt på faglig spisskompetanse i kombinasjon med forretningsforståelse, noe som har gitt oss en fremtredende posisjon i markedet. Basert på innsikt, dyktighet og en fremoverlent holdning skal vi jobbe sammen med oppdragsgiverne for å utgjøre en forskjell.


Vårt firma består av dedikerte og engasjerte juridiske spesialister med bred kompetanse innenfor Eiendom, IKT Media, Arbeidsliv, Entreprise, Offentlige anskaffelser og Corporate. Som ansatt hos oss vil du få spennende arbeidsoppgaver og bli en del av et sterkt fagmiljø med mange dyktige kollegaer å spille på. Du vil oppleve å bli godt ivaretatt – vi er like opptatt av din utvikling som du selv er. Føyen skal være en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass hvor alle kan kjenne seg hjemme. Uansett hvem du er – vi jobber for at alle våre medarbeidere skal trives, utvikles og utfordres


Velkommen til Føyen!