Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Trainee

Søk traineeopphold hos Føyen
Søknadsfristen er utløpt

Gjennom vår traineeordning ønsker vi å gi deg et realistisk bilde av hvordan hverdagen som advokatfullmektig i Føyen er. Traineeordningen er vår viktigste kilde til rekruttering og vi legger stor vekt på å gi deg et lærerikt, morsomt og inspirerende opphold hos oss. Et opphold varer normalt i 4-5 uker og vi tar imot traineer gjennom hele året med unntak av juli. Vi anbefaler at du har gjennomført tredje avdeling før du er trainee. Da vi kun har et begrenset antall plasser vil vi anbefale at du sender en søknad i god tid før du ønsker et opphold.


Som trainee i Føyen vil du få tilhørighet til en av våre avdelinger. Du vil få en egen fadder som følger deg opp både faglig og sosialt gjennom hele oppholdet, og du vil få anledning til å delta på alt som skjer i avdelingen og firmaet i løpet av de ukene du er hos oss. Vi er opptatt av at du skal få varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, og vi legger til rette for at du skal få delta i kundemøter, forhandlinger samt, om mulig, bli med under eller i forarbeidet med rettssak. Vi sørger for at du får den opplæringen du trenger og at du får løpende tilbakemeldinger på arbeidet du gjør. Du vil oppleve at det er mange rundt deg som ønsker å bidra til at du får et spennende opphold hos oss.

Advokatfirmaet Føyen AS

Advokatfirmaet Føyen tilbyr forretningsjuridisk rådgivning med fokus på gode helhetlige løsninger for klientene våre. Vi legger vekt på faglig spisskompetanse i kombinasjon med forretningsforståelse, noe som har gitt oss en fremtredende posisjon i markedet. Basert på innsikt, dyktighet og en fremoverlent holdning skal vi jobbe sammen med oppdragsgiverne for å utgjøre en forskjell.


Vårt firma består av dedikerte og engasjerte juridiske spesialister med bred kompetanse innenfor Eiendom, IKT Media, Arbeidsliv, Entreprise, Offentlige anskaffelser og Corporate. Som ansatt hos oss vil du få spennende arbeidsoppgaver og bli en del av et sterkt fagmiljø med mange dyktige kollegaer å spille på. Du vil oppleve å bli godt ivaretatt – vi er like opptatt av din utvikling som du selv er. Føyen skal være en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass hvor alle kan kjenne seg hjemme. Uansett hvem du er – vi jobber for at alle våre medarbeidere skal trives, utvikles og utfordres


Velkommen til Føyen!