Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Credit Associate

Analytiker i et av Norges mest spennende fintech-selskaper
Søk snarest
30.06.2023

Credit associate

Vil du ta del i veksten til en av Norges fremste scaleups innenfor finans?


Hvem er vi?

FundingPartner er Norges største og en av Nordens ledende crowdlending-plattformer. Vi formidler lån til små- og mellomstore bedrifter via vårt nettverk med mer enn 18 000 registrerte investorer, slik at de kan vokse raskere og ansette flere. Vi ga ut vårt første lån høsten 2018 og har i dag passert 2 milliarder kroner i lån, med økende utlånsvolum hvert år. Vi er hovedsakelig eid av gründere og ansatte. Av eksterne eiere har vi Schibsted og DNB, samt et knippe av Norges dyktigste engleinvestorer. Vi er i dag 30 ansatte fordelt på Oslo, Bergen og Stockholm. Vi er energiske, ambisiøse og løsningsorienterte.


Hvem er du?

Vi ser etter ambisiøse kandidater med interesse for finans som kan vise til sterke akademiske resultater fra relevant utdanning. Utdanning på masternivå kan være en fordel, men ikke påkrevd. Du kan være nyutdannet eller ha opptil to års arbeidserfaring. Du bør være analytisk anlagt, og ha gode kommunikasjonskunnskaper, både muntlig og skriftlig, og ha en sterk stå-på-vilje og gjennomføringsevne.


Hva blir din rolle?

Som credit associate vil du jobbe som analytiker og være en del av FundingPartner sitt analyseteam. Du vil jobbe med å analysere og vurdere et bredt spekter av bedrifter på tvers av ulike sektorer; med hovedfokus på eiendom, teknologi, og vekstselskaper.

Stillingen innebærer å identifisere og kvantifisere risikodrivere, utarbeide kredittanalyser med egne anbefalinger, pitche for kredittkomité og skrive presentasjon til investorer. Du vil utvikle og ha ansvar for en egen kundeportefølje med langsiktige kundeforhold og bistå bedriftsledere fra små og mellomstore bedrifter med å finne optimale finansieringsløsninger. Over tid vil du utvikle en omfattende forståelse for kredittanalyse langt utover det man leser i regnskapstall, og ha mulighet til å utvikle soft og hard skills i et dynamisk miljø med høyt tempo.Som ansatt i FundingPartner vil du få muligheten til å jobbe i et ungt team i rask vekst, sammen med dyktige medarbeidere med erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Du vil jobbe i en av Norges mest spennende scaleups, og komme tett på startup- og venture-miljøet i Norge. I tillegg er vi i FundingPartner opptatt av godt samhold og har derfor flere sosiale arrangementer, som hyttetur, utenlandstur og fredagspils.


Vi ansetter nå associates med oppstart etter avtale. Søknader behandles fortløpende. Søknadsfrist 30. juni

Vennligst legg ved CV og karakterer fra VGS og høyere utdanning

FundingPartner

FundingPartner er ledende i Norden og Norges største crowdlending-plattform. Vi formidler lån til små- og mellomstore bedrifter via vårt nettverk med mer enn 20 000 registrerte investorer, slik at de kan vokse raskere og ansette flere. Vi ga ut vårt første lån høsten 2018 og har i dag passert 2,5 milliarder kroner i lån, med økende utlånsvolum hvert år. Vi er hovedsakelig eid av gründere og ansatte. Av eksterne eiere har vi Schibsted og DNB, samt et knippe av Norges dyktigste engleinvestorer. Vi er i dag 30 ansatte fordelt på Oslo og Stockholm. Vi er energiske, ambisiøse og løsningsorienterte.