Traineeopphold

Grettes traineeordning er ditt viktigste jobbintervju!
31.08.2026

Grette har en løpende traineeordning og engasjerer til enhver tid to engasjerte, ambisiøse og dyktige kandidater. Hos oss får du utfordret deg selv, og samtidig bli en del av et sterkt forretningsjuridisk fagmiljø med spennende klienter og godt arbeidsmiljø.


Vi har som målsetting for traineeordningen å gi våre traineer en bredest mulig innsikt i rollen som forretningsadvokat. Våre traineer vil derfor få muligheten til å jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver. Som trainee vil du dermed ikke knyttes direkte til en av våre fagavdelinger, men vi forsøker å tilpasse våre traineers oppgaver til deres interesser så langt det lar seg gjøre. Som trainee vil du få en fadder som gir tett oppfølging under hele oppholdet.


Grettes traineeordning:

  • Vår viktigste rekrutteringskanal
  • Som trainee får du en smakebit på advokatenes hverdag, og får jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver
  • Du blir en naturlig del av vårt daglige miljø
  • 1/3 av våre advokater er rekruttert gjennom traineeordningen
  • Flere av våre partnere begynte i Grette som trainee og har fulgt Grette gjennom hele sitt karriereløp
  • Traineeordningen er for viderekommende studenter og går over en periode på 4-6 uker


Søke om traineeopphold?

Traineeordningen vår er ettertraktet og vi anbefaler at du søker tidlig. Skriv gjerne hvilke perioder det er aktuelt for deg med traineeopphold.

Advokatfirmaet Grette