Fredrikstad, Norge
Oslo, Norge
Follo
Østfold, Norge

Bedriftslege

Vil du være med å forme fremtidens Bedriftshelsetjeneste?
Løpende

Grønn Jobb har som mål å være den mest attraktive bedriftshelsetjenesten i Norge. Gjennom våre tjenester, vår kompetanseplattform og programvare innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse skal vi sikre gode arbeidsvilkår og et fullt forsvarlig arbeidsmiljø hos våre kunder. Vi har Norges største portefølje og består av tusenvis av bedrifter i hele Norge. Grønn Jobb har i dag over 100 ansatte, fordelt på dyktige team innen fagrådgivning, salg, markedsføring, kundepleie, produktutvikling og forretningsutvikling. 


Som en del av vår videre utvikling og vekst søker vi nå nye bedriftsleger til vår bedriftshelsetjeneste. Stillingsprosent kan avtales fra 40 % opptil heltid. Du blir del av et fremoverlent og nytenkende firma som er i konstant utvikling, og vil være medisinskfagligansvarlig i bedriftshelsetjenesten. Arbeidstiden er ukedager med muligheter for fleksibilitet med utgangspunkt i 08:00 – 16:00 i våre moderne kontorer i Fredrikstad. Det er også muligheter for hjemmekontor deler av arbeidstiden. 


Kvalifikasjoner: 

• Medisinsk embetseksamen, norsk autorisasjon og gjennomført turnustjeneste. 

• Fortrinnsvis godkjent spesialist i arbeidsmedisin eller under spesialisering arbeidsmedisin. 

• Ønskelig med godkjenning som petroleums-/sjømannslege, samt dykkerlege. 

• Erfaring fra arbeid i bedriftshelsetjeneste eller med arbeidsmedisinske spørsmål er en fordel. 


Vi som bedriftshelsetjeneste har søkt om å bli registrert utdanningsvirksomhet, og vi vil legge til rette for at lege uten godkjent spesialitet i arbeidsmedisin kan erverve en spesialistgodkjennelse parallelt med arbeid hos oss. 

 

Arbeidsoppgaver: 

• Følge opp de helserelaterte fagområdene som naturlig ligger under BHT, og sikre kompetanseutvikling internt i vår avdeling. 

• Utvikle våre tjenester opp mot endringer i myndighetskrav og forskrifter. 

• Bidra til at alle helsetjenester og leveranse av disse er dokumentert i tråd med lovkrav og interne prosedyrer. 

• Medisinskfaglig oppfølging av arbeidstakere som har gjennomgått helsekontroll, vaksinering etc. 

• Sikre intern medisinskfaglig kompetanseutvikling forankret i krav og tjenestetilbud. 

• Delta i kommersiell utvikling av selskapets bedriftshelsetjeneste. 

 

Som bedriftslege hos oss vil du: 

• Være med på en fantastisk reise i et vekstselskap. 

• Være en del av et kompetent og engasjert team med HMS-rådgivere og fagpersonell innen bedriftshelsetjeneste. 

• Få god og systematisk onboarding, oppfølging og opplæring. 

• Samarbeide tett med våre øvrige avdelinger. 

• Tilbud om subsidiert kantine, med egen kokk som serverer varmmat hver dag. 

• Tilbud om gratis treningsabonnement på valgfritt senter. 


Grønn Jobb har en sprudlende gründerkultur, stor takhøyde og vi er opptatt av mangfold og inkludering på arbeidsplassen. Vi oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke, uavhengig av kulturell bakgrunn, alder og funksjonsevne. Søknader behandles fortløpende. 


Kontaktperson for stillingen er rekrutteringsansvarlig Sonja Lauritzen på telefon 459 12 808 eller e-post sonja@gronnjobb.no. Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men tror du vil passe til stillingen, å ta kontakt med oss for en prat. Alle henvendelser holdes konfidensielt. 

Fordeler hos oss

Vi feirer resultater
Hos oss vil du få utfordret konkurranseinstinktet ditt og anerkjennelse for jobben du gjør.
Kompetanseheving
I Grønn Jobb får du muligheter til å utvikle deg. Vi har fokus på kompetanseheving for hver enkelt ansatt.
Treningsabonnement
Sunne og friske ansatte er viktig for oss. Derfor får du treningsabonnement inkludert når du jobber i Grønn Jobb.
Onboarding
Når du begynner i Grønn Jobb går du gjennom onboarding for å sette deg best mulig inn i jobben så tidlig som mulig. Du får grundig opplæring og mulighet til å bli kjent med de nye flotte kollegaene dine.
Nye lokaler
Trivselsfaktoren er høy i vårt nybygde hovedkontor i Dikeveien, Fredrikstad.
Kantine
I vår innbydende kantine serveres det varm mat til hver lunsj.

Grønn Jobb AS

Grønn Jobb ble stiftet for over 15 år siden og har i dag over 9.000 aktive små og mellomstore kundebedrifter over hele Norge. Vi leverer bedriftshelsetjeneste, HMS-system, HR-system, Miljøfyrtårn-rådgivning og kursportalen Fagbank.


Vi er over 100 engasjerte, dyktige og erfarne ansatte. Hos oss finner du fageksperter, helsepersonell, salgsrådgivere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere og kreative sjeler – som sammen jobber mot målet om å hjelpe små og mellomstore bedrifter med alt rundt HMS og arbeidsmiljø.


Mye av det vi gjør er å hjelpe mindre bedrifter med å avdekke og dekke lovpålagte HMS-krav, og bistå med tiltak i arbeidsmiljøet.


Vi tilbyr bedriftshelsetjenester, utvikler og leverer digitale systemer, apper og kurs, og produserer verktøy og ressurser som gjør arbeid innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse enklere.


Grønn Jobb har hovedkontor i Fredrikstad, men som en landsdekkende bedriftshelsetjeneste har vi rådgivere i Fredrikstad, Arendal, Oslo og Hurdal, som dekker Østlandet – og som også fungerer som et reisende helseteam for bedrifter over hele Norge.


I tillegg har vi også sykepleiere og rådgivere som hver seg er bosatt i og reiser ut til bedrifter i Vestfold, Rogaland, Hordaland, Trondheim, Møre og Romsdal og Innlandet


Vårt mål er å være en foretrukken partner innen bedriftshelsetjenester, HMS og arbeidsmiljø for mindre bedrifter over hele Norge.


Vi er en Miljøfyrtårn-bedrift. For oss er dette et viktig verktøy for å sikre at vi jobber langsiktig og systematisk med bærekraft. Som Miljøfyrtårn er vi enda grønnere enn før!