Gudbrandsgard Hotell

Opplev ujålete luksus hos oss, midt i bakken
Som en gammel kongsgård fra folkeeventyrene ligger Gudbrandsgard Hotell med løypene rett utenfor døra. Etter en skidag er det bare å parkere skiene utenfor eller i skistallen. Velværeavdelingen byr på svømmebasseng, boblebad, fotbad med mer. Dessuten har vi en stor konferanseavdeling, nyoppusset med topp moderne utstyr. Restauranten serverer mat fra både det lokale matfatet og fra andre verdenshjørner, gjerne akkompagnert av vin fra en rikholdig vinkjeller. Og både i skibaren og foran peisen i lobbyen er det mulig å slappe av og lade opp til en ny skidag.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Gudbrandsgard stod ferdig i 1998, og er et eventyrlig skihotell beliggende midt i alpinbakkene i Kvitfjell Alpinanlegg. Med laftet tømmer i gammel norsk byggeskikk, torv på taket, utstrakt bruk av naturmaterialer som tre og stein og utsikt over Rondane og Lågen, byr Gudbrandsgard Hotell på eventyrlige opplevelser. Møbler og interiør er spesiallaget for hotellet. I 2006 ble hotellet utvidet med blant annet en stor Kongressal samt Beite Restaurant. Hotellet er ski inn-ski ut til Kvitfjell Alpinanlegg som er et Norges Nasjonalanlegg for alpint.


Her kan du kjøre alpint i landets beste bakker eller ta deg en langrennstur i et enormt løypenettverk. På Gudbrandsgard finner du en av landets mest innholdsrike vinkjellere, og kjøkkenet har lange tradisjoner for bruk av lokale råvarer blandet med internasjonal inspirasjon.


På Gudbrandsgard hotell kan du arrangere konferanser for 2-250 personer, oppleve afterski på Terrassen og i Skibaren, spise kulinarisk i den nye Prepperiet Restaurant eller kose deg med te eller kaffe i lobbycafeén. Eller hva med en tur i velværeavdelingen? Enten du er konferansegjest eller privatgjest har hotellet noe for deg.