Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Er du et multitalent innen juss og organisasjonsutvikling?

Rettssenteret søker to allsidige medarbeidere med gode muligheter for personlig utvikling!
Søknadsfristen er utløpt

Rettssenteret er en ideell stiftelse som skal bidra til å utvikle et bedre rettshjelpstilbud under visjonen "Rett for alle". Vi ønsker å gjøre rettshjelp lett tilgjengelig, treffsikkert og trygt for barn og unge i den kommunen de bor, både lokalt og digitalt. For å bidra med dette arbeidet er vi nå på utkikk etter to dyktige medarbeidere, èn fast og én midlertidig stilling, som i tett samarbeid med daglig leder skal drive med utvikling av fag og organisasjon. Vi kan love deg en allsidig, selvstendig og spennende jobb i en organisasjon med god omstillingsevne og korte beslutningsveier.

Vi søker deg som har relevant erfaring og pågangsmot, og evne til å motivere og begeistre andre. Det er en fordel om du kjenner til hvordan det er å jobbe i frivillige organisasjoner, og gjerne har erfaring med å bygge opp nye funksjoner i en organisasjon i vekst. Stillingene vil ha faglig ansvar i organisasjonen, herunder kvalitetssikring og ansvar for rettshjelp og det oppsøkende arbeidet, samt resultatansvar for Rettssenterets leveranser. I tillegg kommer ansvar for rekruttering og opplæring av frivillige, samt oppfølging av våre samarbeidspartnere.

 

Kandidatene vi er på utkikk etter er selvstendige og uredde fagpersoner med helhetsblikk og organisatoriske evner. Du vil bli involvert i videreutvikling av organisasjonen og det forventes at du bidrar til å påvirke stillingens innhold og ansvarsområder. 

 

Det er viktig at du:

 • trives med å jobbe utviklende, innovativt og i team
 •  er strukturert og systematisk
 • har gjennomføringsevne
 • har gode kommunikasjonsferdigheter
 • kan være en faglig sparringspartner og ressurs for kollegaene dine

 

Du har:

 • master i rettsvitenskap/Cand. Jur
 • relevant arbeidserfaring
 • gjerne ledererfaring og/eller videreutdanning innen ledelse
 • kjennskap til GDPR

 

Hos oss får du:

 • mulighet til å kunne gjøre en reell forskjell for utsatte grupper i samfunnet
 • et innovativt arbeidsmiljø med et stort nettverk, i tillegg til dyktige kollegaer og frivillige
 • jobbe med spennende samarbeidspartnere som Advokatfirmaet Haavind, Norges Juristforbund, Domstolsadministrasjonen, Universitetet i Oslo m.m.
 • gode muligheter for personlig og faglig utvikling
 • interessante juridiske og ledelsesfaglige utfordringer
 • muligheter for fleksibel arbeidstid
 • moderne kontor med sentral beliggenhet og tilgang på kantine

 

Vi ser etter deg som brenner for samfunnsoppdraget til Rettssenteret, og har et genuint ønske om å bidra til videre utvikling av organisasjonen vår! Høres dette ut som noe for deg? Vi behandler søknader forløpende, og anbefaler deg å søke så snart som mulig!


Kontaktpersoner:

Cathrine Moksness

Leder for Rettssenteret

Tlf: 970 05 597Om Rettssenteret:

Rettssenteret er en ideell stiftelse som skal bidra til å utvikle et bedre rettshjelpstilbud under visjonen "Rett for alle". Likhet for loven er en menneskerett, men alt for mange, særlig de som sliter i hverdagen, faller utenfor dagens rettshjelpsordning. Vi startet Rettssenteret i 2021 for å nå ut til dem som trenger rettshjelp, men som ikke selv greier å oppsøke advokat eller rettshjelper. Rettssenteret yter gratis og lett tilgjengelig rettshjelp av god kvalitet til utsatte og sårbare; barn, unge, voksne og eldre i Norge. Nå prioriteres barn og unge opp til 25 år i Oslo, men vår ambisjon er å gi et landsdekkende tilbud til alle. Vi ønsker å være til stede lokalt, og også digitalt ved å utvikle gode nettbaserte løsninger. Vi er 2 faste ansatte, og siden oppstart har over 200 frivillige engasjerte seg, både jusstudenter, jurister og advokater. Det ligger et stort potensiale i vår modell, og denne skal videreutvikles. Vil du lese mer om oss? Ta en titt på vår nettside og på våre sosiale medier-kanaler.

Advokatfirmaet Haavind