Oslo

Advokat/-fullmektig innen tvist, entreprise og offentlige anskaffelser

Vil du jobbe i et av landets ledende fagmiljø og bransjens hyggeligste team?
FRONT.POSITION.ONGOING

Vår avdeling for bygg, anlegg og offentlige anskaffelser vokser og vi trenger flere nye kollegaer til å styrke teamet! Er du (straks) nyutdannet, advokatfullmektig eller en mer erfaren advokat som ønsker å jobbe innenfor tvist, entreprise eller offentlige anskaffelser? Da ønsker vi å høre fra deg! 

 

Hva kan vi tilby deg?

Som del av teamet vårt kan du forvente spennende og varierte oppgaver i et av landets ledende fagmiljø, med dyktige, engasjerte og utrolig hyggelige kollegaer! Vår avdeling er delt i tre hovedområder; tvist, entreprise og offentlige anskaffelser.


Haavind har et av Norges største og mest kvalifiserte juridiske team innen bygg- og anleggsbransjen. Teamet har spisskompetanse innen alle deler av bygg- oganleggsbransjen, og har massiv erfaring både med løpende rådgivning til prosjektorganisasjoner og tvistehåndtering (mekling og rettsbehandling). Virepresenterer kunder innen infrastruktursektoren, i eiendomsprosjekter, i ulike former for energiprosjekter og innen havbrukssektoren.


Anskaffelsesteamet i Haavind er et av Norges ledende miljøer innen offentlige anskaffelser. Teamet har omfattende erfaring med å bistå både oppdragsgivere og leverandører på alle trinn i anskaffelsesprosessen. Vi arbeider med rådgivning og tvisteløsning for store og sentrale aktører som Forsvaret, Helse Sør-Øst RHF, Nye Veier AS, Statens vegvesen, Sporveien AS, en rekke fylkeskommuner og kommuner, samt viktige leverandører til det offentlige.


Haavind har også et av Norges sterkeste miljøer innen prosedyre og tvisteløsning. Våre advokater håndterer årlig et stort antall prosessoppdrag for Høyesterett,lagmannsrett, tingrett og voldgift.


Tvist, entreprise eller anskaffelser?

I Haavind mener vi at du blir en bedre advokat dersom du får jobbe med det du liker best. Hos oss kan du ha en fot i flere leire, dersom du selv ønsker det, så det ene trenger ikke å utelukke det andre. Vi har mer enn 30 advokater som i hovedsak arbeider med tvisteløsning. Dette er både rendyrkede prosedyreadvokater og fagspesialister med omfattende prosedyreerfaring innenfor sine fag- eller bransjeområder.


Ønsker du å jobbe i et firma som verdsetter dyktighet, samarbeidsglede, engasjement og humor?

Firmakulturen i Haavind vektlegger faglig utvikling, både gjennom oppgavene og sakene du får, gjennom fadderordningen og i tilbudene du får gjennom Haavindskolen, hvor vi har et eget utviklingsprogram for alle stillingsnivåer. I tillegg kan vi tilby deg det hyggeligste arbeidsmiljøet i hele advokatbransjen!


Vi mener at mangfold er en styrke og vi er opptatt av å ha et inkluderende miljø, med mennesker med ulike bakgrunner, erfaringer og perspektiver. Hos oss kan du forvente å møte kollegaer med mye engasjement og stå-på-vilje. Vi er en profesjonell, men uformell gjeng – med masse humor og vi trives så godt på jobb at til og med Prospera har fått det med seg! I siste undersøkelse blant studentene er vi rangert på topp når det gjelder «social environment», «encourages equality» og «CSR» - og det har vi tenkt å fortsette med!


Lyst til å være med?

Vi vil gjerne ha med oss flere flinke og hyggelige mennesker. Vi har holdt av plass i teamet til deg som er faglig dyktig, engasjert, liker å samarbeide med andre, er lite selvhøytidelig og ønsker å bli en del av laget vårt! Hvis dette høres ut som deg er du kanskje vår nye kollega?  


Vi behandler søknader fortløpende, og anbefaler deg å søke så snart som mulig.


Kontaktperson:

Kristine Lloyd

HR-direktør

+47 405 106 785

k.lloyd@haavind.no

Advokatfirmaet Haavind

Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer. Haavind dekker hele spekteret av forretningsjuridiske tjenester, og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv.

I Haavind har vi en tydelig visjon om å være advokatfirmaet for virksomheter i endring og digital utvikling. Gjennom en unik kombinasjon av tung juridisk ekspertise, solid bransjekunnskap og samfunnsforståelse bidrar vi til å skape merverdi for våre oppdragsgivere. Haavinds forretningsadvokater tilbyr bransjeledende rådgivning innen teknologi, bygg og anlegg, eiendom, energi, havbruk, samt olje og offshore. Vi er ett av landets høyest rangerte advokatfirma innenfor arbeidsrett, har en solid corporate-avdeling, samt et stort og anerkjent prosedyremiljø.

Haavind har i dag om lag 130 dyktige advokater og en proaktiv stab på 40 personer. Nesten halvparten av Haavinds partnere har møterett for Høyesterett.