Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Alta, Norge

Salgstrainee/lærling

Jobb med en av Norges sterkeste merkevarer
Søk snarest
30.08.2024

Som salgslærling i Harila vil du få jobbe med det ypperste innenfor salg i Norge - Volvo personbiler. Her får du muligheten til å utnytte din formidable kommunikasjonsevne i hyggelige kundemøter hver eneste dag.


Vi er på utkikk etter deg som er utadvendt, løsningsorientert med glimt i øyet, og innehaver av en god dose kremmerånd. 


Er du ung, sulten på nye utfordringer og nysgjerrig på bilbransjen?

Da er det kanskje nettopp deg vi er på jakt etter.


Akkurat nå har vi en unik mulighet for deg som er interessert i salg, liker å jobbe med kunder og forstår viktigheten av å skape de beste opplevelser for kunder og kolleger.


Hos oss vil du jobbe med kolleger som er opptatt av utvikling, muligheter og positive opplevelser. Vi jobber på lag slik at vi kan levere de beste tjenester til våre kunder.


Vi ønsker at du sender oss en søknad snarest, dersom du ønsker å jobbe med den kuleste merkevaren innenfor bil, i en bunnsolid bedrift med store utviklingsmuligheter!


Vårt mål er å gjøre deg til bransjens beste selger.


Tror du dette kunne vært noe for deg? 

Legg igjen en søknad eller kontakt Jørn Helge Pedersen på +47 918 57 259 dersom du har spørsmål angående stillingen.

Fordeler hos oss

Ansattfordeler bil
Når du jobber hos Harila får du gode vilkår på kjøp eller privatleie av bil. For bilinteresserte er det dessuten fin utsikt fra kontoret og ut i bilparken.
Godt samarbeid
I Harila samarbeider vi godt på tvers av forhandlere og fagområder. Det er vanskelig å få seg jobb i Harila fordi ingen slutter.
Bærekraft
I Harila tar vi bærekraft på alvor. Med alle våre forhandlere Miljøfyrtårn-sertifisert og initiativer rundt FN's bærekraftsmål skal vi bidra.

Harila