Stavanger

Trainee

Trainee i Haver Advokatfirma AS - ALD Bergen
FRONT.POSITION.ONGOING

Haver tilbyr traineeopphold til dyktige studenter. Som trainee hos oss får du interessante og varierte oppgaver på lik linje med våre advokatfullmektiger og unge advokater, samt god faglig oppfølgning. De fleste traineene våre er med i retten for å følge en sak de har jobbet med eller lest seg opp på under traineeoppholdet. Vi har kontorer både i Stavanger og på Bryne, og tilrettelegger for at traineeoppholdet kan skje på det kontoret som passer traineen best.


Traineeordningen er en viktig del av rekrutteringen vår, og flere av våre ansatte har startet tilværelsen i Haver med et traineeopphold.


Noe for deg? Send oss gjerne en søknad!

Haver Advokatfirma AS

Så store at kundene er spennende, så små at miljøet er godt.


Haver Advokatfirma AS er Stavangerregionens største lokale advokatfirma. Vi leverer forretningsjuridiske  tjenester til næringsliv, kommuner, offentlige etater og privatpersoner over hele landet. 


Vi leverer juridiske tjenester innenfor de aller fleste rettsområder, men er spesialisert på prosedyre og fast eiendom. Vi har også ett av landets fremste juridiske miljø for personskadeerstatning. Ta gjerne en titt på våre kompetanseområder på http://haver.no


Vi som jobber her er blant de aller beste.


Alle som jobber i Haver er dyktige og opptatt av faglig kvalitet og utvikling. Vi deler kunnskap, inspirerer hverandre og jobber sammen på tvers av ansiennitet og stillingstittel.


Du også?


Vi er alltid på jakt etter dyktige kandidater. Ta gjerne en titt på våre ledige stillinger, eller kontakt oss for eventuelle spørsmål om hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig eller ha trainee/skriveplass hos oss.