Stavanger
Haugesund, Norge
Bryne, Norge

Trainee

Trainee i Haver Advokatfirma AS
Løpende

Haver tilbyr traineeopphold til dyktige studenter. Som trainee hos oss får du interessante og varierte oppgaver på lik linje med våre advokatfullmektiger og unge advokater, samt god faglig oppfølgning.


De fleste traineene våre er med i retten for å følge en sak de har jobbet med eller lest seg opp på under traineeoppholdet. Vi har kontorer både i Stavanger, Haugesund og på Bryne, og tilrettelegger for at traineeoppholdet kan skje på det kontoret som passer deg best.


Traineeordningen er en viktig del av rekrutteringen vår, og flere av våre ansatte har startet tilværelsen i Haver med et traineeopphold.


Noe for deg? Send oss gjerne en søknad!

Haver Advokatfirma AS

Advokatene våre bistår næringslivet med transaksjoner, tvister og prosjekter innenfor alle forretningsjuridiske fagområder. Særlig spisskompetanse har Haver innen prosedyre, fast eiendom, selskapsrett, entreprise og arbeidsrett. Vi har også et av landets fremste juridiske miljø for personskadeerstatning. 


Firmaets lange tradisjon og tilstedeværelse i regionen har gitt oss betydelig tillit både i og utenfor domstolene. Dette gir fordeler for våre evner og muligheter til å løse oppdrag effektivt, profesjonelt og med høy kvalitet. Den lokale kunnskapen og forretningsforståelsen kommer kundene og oppdragsgiverne våre til gode.


Ta gjerne en titt på våre kompetanseområder på haver.no


Alle som jobber i Haver er dyktige og opptatt av faglig kvalitet og utvikling. Vi deler kunnskap, inspirerer hverandre og jobber sammen på tvers av ansiennitet og stillingstittel.


Du også?


Vi er alltid på jakt etter dyktige kandidater. Ta gjerne en titt på våre ledige stillinger, eller kontakt oss for eventuelle spørsmål om hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig eller ha trainee/skriveplass hos oss.