Stavanger

Skriveplass

Skriveplass hos Haver Advokatfirma AS
Løpende

Haver tilbyr skriveplass til dyktige studenter som skal skrive masteroppgave i perioden våren eller høsten 2024.


Vi kan tilby skriveplass i våre lokaler i hjertet av Stavanger sentrum, vårt nyopprettede kontor i Haugesund eller i lokalene våre sentralt på Bryne. Som student med skriveplass får du eget kontor i et godt arbeidsmiljø, anledning til å diskutere problemstillingen og oppgaven med flinke advokater og partnere, samt mulighet for å utføre traineeoppgaver med tilsvarende lønn som våre traineer.


Skriveplassordningen er en viktig del av rekrutteringen vår, og flere av våre ansatte har startet tilværelsen i Haver med en skriveplass.


Noe for deg? Send oss gjerne en søknad!

Haver Advokatfirma AS

Advokatene våre bistår næringslivet med transaksjoner, tvister og prosjekter innenfor alle forretningsjuridiske fagområder. Særlig spisskompetanse har Haver innen prosedyre, fast eiendom, selskapsrett, entreprise og arbeidsrett. Vi har også et av landets fremste juridiske miljø for personskadeerstatning. 


Firmaets lange tradisjon og tilstedeværelse i regionen har gitt oss betydelig tillit både i og utenfor domstolene. Dette gir fordeler for våre evner og muligheter til å løse oppdrag effektivt, profesjonelt og med høy kvalitet. Den lokale kunnskapen og forretningsforståelsen kommer kundene og oppdragsgiverne våre til gode.


Ta gjerne en titt på våre kompetanseområder på haver.no


Alle som jobber i Haver er dyktige og opptatt av faglig kvalitet og utvikling. Vi deler kunnskap, inspirerer hverandre og jobber sammen på tvers av ansiennitet og stillingstittel.


Du også?


Vi er alltid på jakt etter dyktige kandidater. Ta gjerne en titt på våre ledige stillinger, eller kontakt oss for eventuelle spørsmål om hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig eller ha trainee/skriveplass hos oss.