Stavanger

Skriveplass

Skriveplass hos Haver Advokatfirma AS
FRONT.POSITION.ONGOING

Haver tilbyr skriveplass til dyktige studenter som skal skrive masteroppgave i perioden våren eller høsten 2022. 


Vi kan tilby skriveplass i våre nye lokaler i hjertet av Stavanger sentrum, eller i våre lokaler sentralt på Bryne. Som student med skriveplass får du eget kontor i et godt arbeidsmiljø, anledning til å diskutere problemstillingen og oppgaven med flinke advokater og partnere, samt mulighet for å utføre traineeoppgaver med tilsvarende lønn som våre traineer.


Skriveplassordningen er en viktig del av rekrutteringen vår, og flere av våre ansatte har startet tilværelsen i haver med en skriveplass.


Noe for deg? Send oss gjerne en søknad!

Haver Advokatfirma AS

Så store at kundene er spennende, så små at miljøet er godt.


Haver Advokatfirma AS er Stavangerregionens største lokale advokatfirma. Vi leverer forretningsjuridiske  tjenester til næringsliv, kommuner, offentlige etater og privatpersoner over hele landet. 


Vi leverer juridiske tjenester innenfor de aller fleste rettsområder, men er spesialisert på prosedyre og fast eiendom. Vi har også ett av landets fremste juridiske miljø for personskadeerstatning. Ta gjerne en titt på våre kompetanseområder på http://haver.no


Vi som jobber her er blant de aller beste.


Alle som jobber i Haver er dyktige og opptatt av faglig kvalitet og utvikling. Vi deler kunnskap, inspirerer hverandre og jobber sammen på tvers av ansiennitet og stillingstittel.


Du også?


Vi er alltid på jakt etter dyktige kandidater. Ta gjerne en titt på våre ledige stillinger, eller kontakt oss for eventuelle spørsmål om hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig eller ha trainee/skriveplass hos oss.