Stavanger

Advokat/advokatfullmektig

Advokat/advokatfullmektig i Haver Advokatfirma
FRONT.POSITION.ONGOING

Er du en advokat med erfaring eller fullfører du din mastergrad i løpet av det neste året?


Vi i Haver er alltid på jakt etter dyktige kandidater. Vi søker deg som er faglig sterk, med gode resultater fra studiet og interesse for forretningsjuss og prosedyre.


Hos oss får du spennende utviklingsmuligheter og utfordrende oppgaver i et svært godt arbeidsmiljø. Du får anledning til å arbeide innenfor en rekke ulike rettsområder, med god oppfølgning og rask tilgang til egne saker og prosedyre.

Haver Advokatfirma AS

Så store at kundene er spennende, så små at miljøet er godt.


Haver Advokatfirma AS er Stavangerregionens største lokale advokatfirma. Vi leverer forretningsjuridiske  tjenester til næringsliv, kommuner, offentlige etater og privatpersoner over hele landet. 


Vi leverer juridiske tjenester innenfor de aller fleste rettsområder, men er spesialisert på prosedyre og fast eiendom. Vi har også ett av landets fremste juridiske miljø for personskadeerstatning. Ta gjerne en titt på våre kompetanseområder på http://haver.no


Vi som jobber her er blant de aller beste.


Alle som jobber i Haver er dyktige og opptatt av faglig kvalitet og utvikling. Vi deler kunnskap, inspirerer hverandre og jobber sammen på tvers av ansiennitet og stillingstittel.


Du også?


Vi er alltid på jakt etter dyktige kandidater. Ta gjerne en titt på våre ledige stillinger, eller kontakt oss for eventuelle spørsmål om hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig eller ha trainee/skriveplass hos oss.