Stavanger
Bryne, Norge
Haugesund, Norge

Advokat/advokatfullmektig

Advokat/advokatfullmektig i Haver Advokatfirma
Løpende

Er du en advokat med erfaring eller fullfører du din mastergrad i løpet av det neste året?


Vi i Haver er alltid på jakt etter dyktige kandidater. Vi søker deg som er faglig sterk, med gode resultater fra studiet og interesse for forretningsjuss og prosedyre.


Hos oss får du spennende utviklingsmuligheter og utfordrende oppgaver i et firma som er kjent for å ha godt arbeidsmiljø. Du får anledning til å arbeide innenfor en rekke ulike rettsområder, med god oppfølgning og rask tilgang til egne saker og prosedyre.


Se på finn.no for å finne konkrete stillinger som lyses ut: Ledige stillinger i Haver

Haver Advokatfirma AS

Advokatene våre bistår næringslivet med transaksjoner, tvister og prosjekter innenfor alle forretningsjuridiske fagområder. Særlig spisskompetanse har Haver innen prosedyre, fast eiendom, selskapsrett, entreprise og arbeidsrett. Vi har også et av landets fremste juridiske miljø for personskadeerstatning. 


Firmaets lange tradisjon og tilstedeværelse i regionen har gitt oss betydelig tillit både i og utenfor domstolene. Dette gir fordeler for våre evner og muligheter til å løse oppdrag effektivt, profesjonelt og med høy kvalitet. Den lokale kunnskapen og forretningsforståelsen kommer kundene og oppdragsgiverne våre til gode.


Ta gjerne en titt på våre kompetanseområder på haver.no


Alle som jobber i Haver er dyktige og opptatt av faglig kvalitet og utvikling. Vi deler kunnskap, inspirerer hverandre og jobber sammen på tvers av ansiennitet og stillingstittel.


Du også?


Vi er alltid på jakt etter dyktige kandidater. Ta gjerne en titt på våre ledige stillinger, eller kontakt oss for eventuelle spørsmål om hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig eller ha trainee/skriveplass hos oss.