no
no
en

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

Heimstaden AS

Heimstaden er et av Nord-Europas ledende eiendomsselskaper, som eier, utvikler og forvalter eiendommer i Skandinavia, Tyskland og Nederland og arbeider for å tilby våre kunder et godt, trygt og trivelig hjem. Hos oss står leietaker og leietakeropplevelse i fokus, og vi jobber til enhver tid for å forbedre dette – i alle ledd. I Norge leier vi ut leiligheter i Oslo, Bærum, Asker, på Nesodden og Gardermoen. 

Vårt viktigste mål er at de ansatte trives. Fargen orange står for sunnhet, pålitelighet og optimisme, men signaliserer også fleksibilitet, lydhørhet og kreativitet. Disse egenskapene og verdiene beskriver også vår væremåte. Vi bryr oss om hverandre, våre leietakere og samfunnet – i den rekkefølgen. Ved å sette kollegaer først, og ved å skape en kultur der alle trives og føler seg verdsatt, kommer engasjement og kvalitet for våre kunder og samfunnet naturlig. 

Arbeidsmiljøet og bedriftskulturen er uformell, direkte og effektiv. Samtidig er den detaljrik, profesjonell og veldokumentert. Vi er opptatte av skaperkraft, kvalitet, vekt og personlig utvikling.

Hos oss får du:

  • en god arbeidsplass for faglig og personlig utvikling
  • gode karrieremuligheter på tvers av avdelinger og land
  • konkurransedyktige fordeler og fleksibel arbeidstid
  • mulighet til innflytelse og påvirkning i beslutninger og arbeidsmetoder
  • bidra til samfunnsnyttig utvikling ved å utvikle boliger og nabolag
  • være en del av et voksende Europeisk selskap

Les mer om oss på heimstaden.no/om-oss.

1 kontor
108 ansatte