Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Majorstuen, Oslo, Norge

HELP søker jusstudenter til deltid på kundeservice

01.11.2023
01.11.2023

Stillingstittel: Kundebehandler 

Varighet: Fast ansettelse 20-25% stilling 


Om HELP 

HELP er et sterkt fagmiljø av advokater som drives av å gjøre en forskjell. Vi tar stadig førersetet i nye digitale løsninger, til det beste for både våre advokater og kunder. Siden våre advokater ikke fakturerer, har de anledning til å fokusere på fag og sakens styrke framfor kundens betalingsevne. Vi er mer enn 250 ansatte som holder til i nye lokaler sentralt plassert på Majorstua. Vårt uformelle og hyggelige arbeidsmiljø sikrer en høy grad av trivsel blant våre ansatte (GPTW 2019, Norges beste arbeidsplass 2021, 12. beste arbeidsplass i Europa 2021, og 2. beste arbeidsplass i 2022). 


Om kundene våre 

Vi er Norges største advokatmiljø for privatpersoner i både antall saker og antall advokater. Våre kunder er bedrifter og privatpersoner som har tegnet forsikring gjennom HELP. Over 300.000 LO-medlemmer og deres familier har en slik forsikring, i tillegg til en rekke andre organiserte og enkeltpersoner. Mer enn halvparten av alle boligkjøpere tegner HELP Boligkjøperforsikring i anledning boligkjøpet, og blir dermed også kunder hos oss. Vi gir advokatbistand til privatkunder hos Telenor og Telia med webhelp, om de blir utsatt for netthets eller opplever at private innhold kommer på avveie. 


Om stillingen på kundeservice 

Kundesenteret i HELP er en del av juridisk avdeling. Vår viktigste oppgave er å ta imot kunder som trenger juridisk bistand og sørge for at advokatene har det de trenger for å hjelpe. 


Kundesenteret i HELP fungerer som hjertet i organisasjonen og er tett involvert i alle prosesser og prosjekter som omhandler kundereisen. En høy grad av service overfor kollegaer er nødvendig for å skape de eksepsjonelle kundeopplevelsene.  


Vi ser nå etter deg som kan skape gode kundeopplevelser, og får energi av å hjelpe andre. Du er en lagspiller, liker hektiske dager og kan jobbe strukturert.  


Arbeidsoppgaver 

- Besvare innkommende kundehenvendelser på telefon, e-post og chat. 

- Ta imot saker for videre behandling hos advokat. 

- Være en servicefunksjon for advokatene og kollegaer.  

- Besvare fakturahenvendelser 

- Registrere og vedlikeholde kundeopplysninger i saksbehandlingssystemet. 

- Ved behov, bistå advokatene i rettskildesøk, skrive utkaster, og lignende. 

 

Kundesenteret har åpent fra 08.30 til 16.30 man-fre. Arbeidstid for deltid etter avtale. Oppstart etter avtale.   


Ønskede kvalifikasjoner 

HELP sine kjerneverdier er offensiv, strukturert og empatisk – og dette må du også være som kundebehandler hos oss. I tillegg ser vi etter deg som er løsningsorientert, har svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, behersker engelsk skriftlig og muntlig, fleksibel og initiativrik. Du bør ha gjennomført 1. avdeling.

 

Vi tilbyr 

  • Norges største advokatmiljø for privatrett.  
  • Inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter gode prestasjoner. 
  • God støtte og opplæring. 
  • Et selskap som har stort fokus på det sosiale.  

HELP