Advokatfullmektig/advokat

Vi vokser og har 25 nyopprettede stillinger
FRONT.POSITION.ONGOING

HELP vil gjøre advokattjenester tilgjengelig for alle. Vi er 250 ansatte og i kraftig vekst. På grunn av nye avtaler er vi på jakt etter 25 advokatfullmektiger og advokater som passer til å jobbe hos oss. Vi søker både nyutdannede og erfarne kandidater med interesse for våre rettsområder, fortrinnsvis kontraktsrett, barne- og familierett og arverett. Det vil bli innkalt til intervjuer fortløpende.Hva kan vi tilby deg

HELP har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass uavhengig av bransje (Great Place to Work). Vi er stolte av vårt fantastiske arbeidsmiljø og den unike kulturen.

 

Stort fagmiljø

Vi har landets største advokatmiljø for privatpersoner. Du blir en del av et godt faglig miljø med gode muligheter for utvikling. Du kan ta nye steg og utvikle deg i takt med dine faglige ambisjoner.

 

Ansvar fra første dag

100 prosent av våre ansatte mener de får tildelt mye ansvar i sin arbeidshverdag. Dette setter advokatene hos oss pris på. Vi har unike muligheter for prosedyre, og nyansatte får ansvar for egen portefølje fra første dag. Samtidig har vi en kultur for å hjelpe hverandre og er rause kollegaer. Vi fremsnakker, oppmuntrer og støtter hverandre i en travel, utfordrende og morsom arbeidshverdag. Vi har stor tro på å hjelpe deg med å identifisere og utnytte dine styrker, uavhengig av hvor du er i karrieren din.


Kurstilbud 

HELP-skolen sikrer en varm velkomst og grundig opplæring av nyansatte. Et bredt kurstilbud gir også alle våre ansatte høy kompetanse og poenggivende etterutdanning. Vi har vår egen rettssal i lokalene som brukes til kursing og øvelse før du går i retten.

 

Fremtidens advokattjenester

HELP er en moderne arbeidsplass. Du får mulighet til å jobbe med og utvikle fremtidens advokattjenester. Vi er ledende på å ta i bruk digitale løsninger som endrer arbeidshverdagen for våre ansatte, og brukeropplevelsen for kundene.


Balanse mellom arbeid og fritid

Vi holder til i moderne lokaler sentralt på Majorstua hvor alle ansatte har eget kontor. Det er tilbud om fellestrening i Frognerparken og PT-grupper på SATS. Små og store milepæler markeres, vi har mange sosiale arrangementer og aktiviteter gjennom året, samt felles fester og bonustur. HELP oppfordrer til, og legger til rette for, å finne en god balanse mellom arbeid og fritid.


26 ulike morsmål

Vi er stolte av at vi kan skilte med 26 ulike morsmål internt i HELP. Vi har også kontorer i Stockholm og København, og er heleid av det store, tyske forsikringsselskapet ARAG.


HELP tilbyr selvfølgelig god pensjonsordning og andre konkurransedyktige betingelser.
Hvem ser vi etter

Kollegaen vi søker er ambisiøs, nysgjerrig, har god forretningsmessig forståelse og ser betydningen av fornøyde klienter. Du drives av å utgjøre en forskjell for folk og kjenner deg igjen i våre kjerneverdier: empati, struktur og offensivitet. Vi ønsker at du bidrar til å bygge videre på en allerede fantastisk kultur. Du trives i et uformelt og travelt arbeidsmiljø og trigges av å bidra til innovasjon og utvikling av morgendagens advokattjenester.

 

Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller bakgrunn.
Kort om oss

HELP er som nevnt landets største advokatmiljø for privatpersoner, med spesialister innen blant annet kontraktsrett, barne- og familierett, arv, fast eiendom, kjøp, ID-tyveri, netthets og entreprise.


Hos oss er det ikke fakturerbare timer som teller. Klientene våre betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst. Vi tilbyr ubegrenset rådgivning, bistand i forhandlinger og rettssaker, hjelp til å skrive avtaler og vi gir kundene tilgang på digitale tjenester. Når vi erstatter høye timepriser med en rimelig forsikringspremie, kan stadig flere få hjelp. På den måten bidrar vi til økt rettssikkerhet for alle. Derfor er vi stolte av jobben våre 166 advokater gjør.


Siden starten i 2005 har HELP håndtert mer enn 200 000 saker. Vi har som mål å ha høyest kundetilfredshet i både advokat- og forsikringsbransjen. I dag ligger den på 93 %. HELP omsatte for ca. 614 millioner kroner i 2021.


Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:


Nicolai Blakstad

Avdelingsleder, advokat

Tlf: 22 98 52 67

E-post: nbl@help.no


Nina Bruaas

Avdelingsleder, advokat

Tlf: 22 99 99 39

E-post: nib@help.no

HELP