no
no
en

Ledige stillinger

Hemsedal kommune

Hemsedal Cafe AS

Hemsedal Cafe AS driver serverings- og underholdningskonseptene Stavkroa og Hemsedal Cafe, samt leilighets anleggene Skiers Lodge og Saga Apartments. I samme konsern ligger også utestedet NiNi Beach AS  i Fredrikstad. Samlet omsetning for hele konsernet var i  2019 på ca 60 mill. Vi teller 15 fast ansatte, ca 60 sesongansatte i Hemsedal på vinteren, og rundt 15 i Fredrikstad om sommeren.

Stavkroa Afterski er Nordens suverent største og sannsynligvis en av verdens beste. I Stavkroabygget er det også 4 andre utelivskonsept, til sammen utgjør det fjell-Norges største restaurant- og serveringshus. 

I løpet av sommeren-20 utvider vi Stavkroa til å bli verdens største, og sannsynligvis verdens beste,  Afterski.

Cafeen, de 16 ferieleilighetene og vårt kontor ligger i Hemsedal sentrum. Herfra har vi i en årrekke arbeidet målrettet med lokale leverandører av mat og drikke, for å levere helårlig ekte og bærekraftige matopplevelser.

NiNi Beach ligger midt på brygga i Fredrikstad, treffstedet for unge som har tydelige preferanser på musikk, fashion og livstil. NiNi Beach har hovedsesong i sommerhalvåret, og komplementerer konsernets helårsvirksomhet.

3 kontorer
80 ansatte