Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Møre og Romsdal, Norge
Ålesund, Norge

Distriktssjef salg i Møre og Romsdal

Vi søker nå etter en proaktiv og erfaren distriktssjef salg for Møre og Romsdal
11.08.2024

Hesselberg vokser og utvikler seg!

Vår misjon er at Hesselberg skal være den ledende leverandører av maskiner og løsninger for vare- og massehåndtering. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder kontinuerlig drift. 


Vi er opptatt av å etterleve våre verdier Inkluderende, fremoverlent og ansvarsfull. Sikkerhet er overordnet, og bærekraft er en vesentlig del av strategien. Vår visjon handler om at vi skal bli sterkere sammen og målet er at vi skal spille hverandre gode hver dag. Har du lyst til å utvikle deg sammen med oss?


Vi søker nå etter en Distriktssjef salg for Møre og Romsdal. Hovedoppgavene vil være salg av Linde gaffeltruck. Du vil disponere egen firmabil og tilhøre vårt kontor i Ålesund. (Tverrvegen 38A, 6020 Ålesund)

 


Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Flere års dokumentert salgserfaring med tekniske produkter
  • Erfaring med strukturerte salgsprosesser, vant til å selge totale løsninger som også inkluderer service
  • Høy kommersiell forståelse, og analytisk forretningskompetanse
  • Vant til å organisere egen arbeidshverdag, ser muligheter og er løsningsorientert
  • God IT-forståelse, vant med CRM-systemer
  • Gode kunnskaper innen norsk og engelsk


Ønskede personlige egenskaper:

  • Du er teknisk interessert og har teknisk kunnskap
  • Resultatorientert, tydelig og strukturert
  • Nøye, og ansvarsfull
  • Forretningsorientert, strategisk og initiativrik
  • Gode evner til å samarbeide
  • Rollemodell, walk the talk.
  • Stå på-vilje, proaktiv
  • Har førerkort for bil


Vi ønsker større mangfold, og vil oppfordre alle kvalifiserte til å søke uansett kjønn, kultur og tenkemåte da vi ser på dette som viktig for nytenkning, utvikling og kvalitet i vårt arbeid. 


Hva kan vi tilby

Vi kan tilby deg en variert og utfordrende stilling i et trygt og kompetent selskap med sterke merkevarer og dyktige medarbeidere. Du vil få god opplæring og nødvendige kurs samt videre utviklingsmuligheter. Vi har konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser.

Hesselberg er opptatt av at de ansatte har en god fysisk og psykisk helse, og tilbyr gode helse – og behandlingsforsikringer. 


Søknadsfrist mandag 12. august


For mer informasjon, ta kontakt med:

Ståle Johnsen-Nauste – 

Mail: stna@hesselberg.no

Tlf: +4795255357


Våre verdier

Inkluderende
Fremoverlent
Ansvarsfull

Hesselberg

Vi har en ambisjon om å bli ledende i vår bransje i Norge og Sverige, ved å være «Sterkere sammen». Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, noe som sikrer våre kunder en lønnsom investering og trygg kontinuerlig drift. Vi er opptatt av å være inkluderende, fremtidsrettede og ansvarlige. Sikkerhet står i fokus og bærekraft er en viktig del av strategien.


Hesselberg AS ble etablert i 1897 og har gjennom sin lange historie utviklet seg i takt med markedets stadig økende krav, med kundens behov i sentrum. Konsernet har i dag ca. 400 ansatte og er et økonomisk solid og norskeid selskap med virksomhet i flere markeder.


Vi har en lang historie som vi er utrolig stolte av og som har ført oss dit vi er i dag.


Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Linde, STILL, Manitou, Bomag,og CVS Ferrari i Norge, og Komatsu gruvemaskiner i Sverige. Dette gjør Hesselberg til den ledende leverandøren av maskiner og løsninger for gods- og varehåndtering med et landsdekkende salgs- og servicenettverk. Med oss ​​i ryggen er service aldri langt unna. Vi kjenner norsk kultur.