Åpen søknad Trainee

Åpen søknad trainee
Løpende

Traineeordningen er en viktig kilde til rekruttering av fullmektiger hos Hjort, og vi investerer mye i at ordningen skal gi våre traineer et godt utbytte- og nyttige erfaringer om hverdagen i et advokatfirma.

Vi vil derfor sørge for at du får både varierte arbeidsoppgaver og god faglig oppfølgning, og ikke minst at du skal trives sosialt mens du er her. Du får tildelt en fadder fra partnergruppen, og en fadder som er fullmektig. Disse sørger for tett oppfølging, og at du er godt ivaretatt i den tiden du er trainee i Hjort.


Hva gjør en trainee i Hjort, hvor lenge varer oppholdet og hvordan søke


Traineene våre bistår blant annet med å forberede saker (både sivile og straffesaker) før hovedforhandling, gjøre søk i rettskilder, skrive notater, brev og prosessdokumenter, samt delta i klientmøter. Vi garanterer at du får overvære minst en hovedforhandling. Du får selvfølgelig delta på alle relevante faglige og sosiale arrangementer under oppholdet.

Et opphold hos Hjort varer normalt i fire uker, og vi har som oftest to traineer inne samtidig. Som trainee hos oss vil du bli tilknyttet en avdeling, men du får gjerne også oppgaver fra andre avdelinger, slik at du får vært innom flere fagområder.


Vi anbefaler at du bør ha startet på tredje år av studiene før du søker, men at du søker i god tid. Vi vurderer søknader fortløpende. Send oss CV, søknad og karakterutskrift. Si gjerne noe om dine interesser både faglig og sosialt, dine egenskaper og hvorfor du har lyst til å være trainee i Hjort.

Advokatfirmaet Hjort