Rådgivende IT-spesialist - fra IKT til Kunstig Intelligens

Har du stor interesse for IT og ønsker å forme fremtidens innovasjonsprosjekter?
Søk snarest
30.09.2024

Vi søker deg som er nysgjerrig og liker å utforske ny teknologi. Hos oss er det plass til både generalister og spesialister, enten du brenner for IKT eller mer avanserte teknologier som kunstig intelligens (KI), kybernetikk, og High Performance Computing (HPC). Ønsker du å bruke din erfaring til å hjelpe kunder med å navigere i komplekse teknologi- og søknadsprosesser? Da tror vi at vi kan tilby en unik mulighet for deg som ønsker å bidra til vår konsulentavdeling og IT-gruppe.


Om stillingen og selskapet

Igaidi er et ledende kompetansehus og en pioner innen innovasjonsrådgivning og offentlig finansiering av forsknings- og utviklingsprosjekter i Norge. Vi samarbeider med alt fra gründere og scale-ups til store konsern i ulike bransjer. Fellesnevneren for våre kunder er at de har et utviklingsprosjekt de ønsker å realisere. Igaidi bistår med å sikre finansiering gjennom rådgivning og utarbeidelse av søknad til disse prosjektene. Slik av innovasjon blir en virkelighet. Vår konsulentavdeling består av erfarne rådgivere som kombinerer dyp faglig kompetanse med en nysgjerrig og fremoverlent tilnærming til ny teknologi, forskning, utvikling og innovasjon. Vi søker tre fagrådgivere til vår IT-gruppe som vil spille en sentral rolle i å støtte våre kunder med rådgivning, prosjektbeskrivelse og søknadsskriving.


Din nye rolle

Som fagrådgiver hos oss vil du være en sentral aktør i å forme fremtiden for våre kunders teknologiske prosjekter. Du vil:

  • Utarbeide prosjektbeskrivelser og skrive søknader som sikrer offentlig støtte.       
  • Håndtere en variert kundeportefølje; fra nyskapende oppstartsselskaper til store konsern med kontinuerlige utviklingsprosjekter.
  • Bistå i rapportering av prosjekter til relevante støtteordninger (SkatteFUNN, Innovasjon Norge Enova, IPN etc.).   
  • Identifisere og beskrive ny relevant teknologi for dine kunder.
  • Delta i strategiske drøftinger med kunder om utviklingsprosjekter og identifisere muligheter for finansiering og søknadsprosesser.
  • Jobbe tett med kollegaer på tvers av fagområder for å sikre høy kvalitet i alle leveranser.


Vi ser etter deg som

Har en solid bakgrunn innen IKT. Vi ser for oss at du har en bachelor- eller mastergrad i et IT-relatert felt, men lengre relevant arbeidserfaring kan kompensere for formell utdannelse. Ideelt sett har du minst tre års relevant arbeidserfaring. Kanskje du har kompetanse og erfaring som utvikler, systemkonsulent/-arkitekt, dataanalytiker, eller innen spesialiserte områder som kunstig intelligens, kybernetikk, informatikk, maskinlæring, eller industriell økonomi og teknologiledelse. Interesse for KI er en fordel.

Du bør være en god formidler med sterk interesse for ny teknologi. Du er nysgjerrig og har evnen til raskt å sette deg inn i nye fagemner. Hos oss er det viktig at du jobber strukturert, har god gjennomføringsevne, og trives med å jobbe selvstendig, samtidig som du fungerer godt i teamarbeid. Profesjonalitet i arbeidet ditt er viktig hos oss.


Du har gjerne erfaring med virkemiddelapparatet (SkatteFUNN, Innovasjon Norge, Enova), men dette er ikke et krav. Vi har en egen Igaidi-skole og mentorordning hvor du vil få opplæring og støtte. Vi legger stor vekt på å skape et inkluderende miljø der samhold og fellesskap står i sentrum. Hos oss verdsetter vi kompetanse, lidenskap, integritet og samarbeid. Vi tror at når disse verdiene blir ivaretatt, legges grunnlaget for sterke og langsiktige relasjoner – både internt blant våre ansatte og eksternt med våre kunder.


Hvorfor jobbe hos oss?

I Igaidi er vi stolte av å være Norges ledende kompetansehus innen vår bransje. Dette oppnår vi gjennom våre medarbeideres sterke engasjement for sitt fagfelt, samt deres nysgjerrighet og interesse for ny teknologi og våre kunders innovasjons- og utviklingsprosjekter.

Vi er ikke bare rådgivere for våre kunder, men også gode kolleger som deler mange hyggelige og morsomme samtaler gjennom arbeidsdagen. Hos oss finner du en bred samling av interesser, fra sykling, løping, vintersport, og styrketrening til crossfit, quiz og selvfølgelig fotball.

Våre moderne kontorlokaler på Strømsø Torg 4 i Drammen, like ved Drammen stasjon, gir våre ansatte fleksible arbeidsløsninger. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjonsordninger, helseforsikring og treningsstipend. I tillegg har vi en egen sosialkomité, personalrestaurant og treningsrom.


Er du nysgjerrig på hvem vi er og hvordan hverdagen hos oss ser ut? Besøk Igaidis LinkedIn-profil og vår hjemmeside Igaidi.no for å lære mer om oss.

Er du vår nye fagrådgiver og Tech Guru? Ta kontakt med oss og søk i dag. Vi vil behandle søknader fortløpende. Hans Christian Bjønnes Olsen, teknisk rekrutteringsrådgiver i Applus+, bistår oss i denne rekrutteringsprosessen. Telefon 47375028 / hc.olsen@applus.com

Igaidi AS

Igaidi ble startet i 2005, og er Norges største og fremste miljø innen innovasjonsrådgivning og offentlig finansiering av forsknings -og utviklingsprosjekter. Har du et utviklingsprosjekt og ønsker å søke om finansieringsstøtte til dette prosjektet? Da er vi din samarbeidspartner!


Våre konsulenter arbeider med det nyeste innen framtidens teknologi og løsninger. Vi støtter selskaper på tvers av bransjer med å navigere i den stadig skiftende teknologiske labyrinten. Våre konsulenter spiller en sentral rolle i utviklingsaktivitetene hos våre kunder, og får unik innsikt i cutting-edge teknologi.


Igaidi samarbeider tett med både store etablerte selskaper og scale-ups, og vår portefølje inkluderer anerkjente navn innenfor norsk næringsliv. Vi er en drivkraft for å fremme forskning, utvikling og innovasjon i Norge. Vårt team, bestående av eksperter på ulike kompetansenivåer, er stolte av å være ledende innen å sikre suksess for våre kunders nyskapende FoU-prosjekter.


Hos Igaidi handler det ikke bare om å forstå teknologien; det handler om å omfavne den og være en aktiv deltaker i å forme den kommende bølgen av innovasjon. Våre ansatte har bred fagkompetanse fra høyere utdanning, og vi setter sammen et dedikert team som skal hjelpe deg til en godkjent søknad.