Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Vestby, Norge

Prosjektingeniører

Bli med på laget!
12.08.2024

I J.I. Bygg har vi gjennom 45 års virksomhet i bransjen, opparbeidet oss høy kompetanse og bred erfaring. Vårt primære nedslagsområde er Oslo og det sentrale Østlandet. Omsetningen sist år var MNOK 1 mrd, og ordremengden øker stadig.

Vi legger stor vekt på kontinuerlig faglig utvikling, og satser aktivt på rekruttering av nye talentfulle medarbeidere som deler vår lidenskap for bransjen og det solide håndverket. Som ansatt i J.I. Bygg blir du en viktig del av et lag med engasjerte fagfolk preget av høy yrkesstolthet, kreativitet og et unikt samhold. Kjenner du deg igjen i dette, og kunne tenke deg å bli vår nye kollega?


Dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder

J.I. Bygg er på utkikk etter driftige og oppvakte prosjektingeniører som ønsker å være en del av vår videre vekst. Som prosjektingeniør vil du ha arbeidsoppgaver innen prosjektledelse og -administrasjon gjennom alle faser av byggeprosjekter, slik som KHMS-arbeid, fremdriftsplanlegging, ressursstyring, kontrakts- og økonomioppfølging, innkjøp og prosjektrapportering..

 

Vi kan tilby:

  • Et trivelig miljø med trivsel, samhold og arbeidsglede i fokus
  • Et faglig sterkt og løsningsorientert arbeidsmiljø
  • Helse- og behandlingsforsikring
  • Mulighet for medeierskap i J.I. Bygg gjennom eget aksjeprogram
  • Firmahytte på Gaustablikk
  • Årlige faglige og sosiale arrangementer, bedriftsidrett og turer
  • Gode muligheter for både faglig og personlig utvikling
  • Gode lønns- og pensjonsordninger

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som i løpet av de siste 4 år har fullført relevant høyere utdanning (sivilingeniør/ingeniør), og som ønsker å bygge kompetansen din videre her hos oss. Har du erfaring fra entreprenør, rådgivende ingeniør eller byggherre, er det fint, men ikke påkrevet.

Vi ser også for oss at du har en resultatorientert innstilling med evne til å arbeide systematisk og selvstendig, samtidig som gode samarbeidsevner og en løsningsorientert tilnærming er viktig. Ektefølt engasjement både faglig og sosialt, stor arbeidskapasitet og ansvarsfølelse er også kvaliteter vi ser etter hos våre kandidater.

 

Er du klar for å bygge fremtiden sammen med oss i J.I. Bygg? Søk innen 12. august 2024, så kanskje du blir vår nye kollega!


Spørsmål om stillingen?


Kontaktpersoner:

Lars Edvardsen, daglig leder/CEO

Telefon: +47 908 44 960


Lasse Kristiansen, entrepriseleder/COO

Telefon: +47 481 79 300

J.I. Bygg

J.I. Bygg er en veletablert totalentreprenør med hovedkontor i Vestby i Akershus fylke. Gjennom 45 års virksomhet i byggebransjen, har vi opparbeidet oss høy kompetanse og bred erfaring med alle typer byggeprosjekter, og har vært så heldige å kunne samle et fabelaktig godt lag på 100 arbeidsglade og dyktige ansatte. Vi utfører oppdrag for offentlige og profesjonelle private oppdragsgivere. Prosjektene våre gjennomføres hovedsakelig i Oslo og Akershus.


Virksomheten har en solid ordrereserve og med stadig økende oppdragsmengde, har vi behov for enda flere dyktige og motiverte bidragsytere. Derfor ser vi alltid etter nye kollegaer som kan være med på å utvikle organisasjonen og bidra til at vi fortsetter å levere gode resultater.