USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo, Norge

Jølstad Gravstein AS søker etter ny medarbeider til stillingen sjåfør og montør

Vil du gjøre en viktig jobb sammen med oss?
28.02.2023

Jølstad Gravstein ble stiftet i 1992 og er i dag et datterselskap av Jølstad begravelsesbyrå AS. Vi har over 30 års erfaring med produksjon av gravsteiner, og har bygget opp en sterk kompetanse i bedriften. Vi er godkjent lærebedrift og har en ansatt som er under utdanning i steinfaget. Våre medarbeidere er dyktige i sitt arbeid, og veileder ved valg av gravstein tilpasset den enkeltes ønsker. Vi er i dag 8 ansatte og da en av våre medarbeidere har sluttet, søker vi etter en som kan erstatte ham.


Vi produsere nye gravsteiner, pusser opp og lager nye inskripsjoner på allerede eksisterende gravsteiner. De fleste av våre bestillinger kommer via begravelsesbyråene, men det kommer også en del henvendelser direkte fra kunder. Når en gravstein er ferdig produsert i verkstedet, skal den fraktes og monteres på gravstedet. Vi er meget opptatt av kvalitet og utførelse, og er aldri fornøyd før våre kunder er det. Vi leverer gravsteiner til hele sentrale Østlandet, dvs. Oslo, Viken, Follo og deler av Østfold og i Hurum og Drammens regionen.


Vi har to 2 stk. lastebiler en C og en C1 klasse. Begge disse er utstyr med moderne løfteutstyr med inntil 15 meters rekkevidde. Det er til god hjelp for henting og utsetting av gravminner. Vi bemanner bilene med 2 sjåfører / montører på hver bil. 


Vi ønsker å snakke med deg som kan formidle trygghet i samtale med andre mennesker og som samtidig evner å organisere mange små og store detaljer på en selvstendig, ryddig og effektiv måte. Din styrke er at du har praktisk sans, ryddig, beholder roen, oversikten og nødvendig fremdrift og at du er opptatt av å yte det beste for kundene.

Selv med kraner på bilene vil det være en del fysisk arbeid og løft. Det er derfor viktig at du må ha god fysikk.

 

Arbeidsoppgaver    

  • Delta i alt praktisk arbeid i forbindelse med oppsetting av nye gravsteiner og vedlikehold av eksisterende gravsteiner  
  • Utkjøring og innhenting av gravstein      
  • Utføre vedlikehold av verktøy og biler
  • Oppfølging og kontakt med våre kunder
  • Samarbeid med ansatte på gravlundene


Kvalifikasjoner

  • Serviceinnstilt, initiativrik og nøyaktig
  • God muntlig fremstillingsevne
  • Gode samarbeidsegenskaper  
  • Førerkort klasse C 1 (Klasse C)    
  • Nøyaktighet / gode leseferdigheter


Videre er det ønskelig med førerkort klasse C, erfaring fra liknende arbeid, fagbrev/håndverker bakgrunn, og/eller erfaring fra begravelsesbransjen/gravlundarbeid. Å ha erfaring fra bruk av kran er en fordel, men ikke et krav, da du vil få opplæring i dette.


Vi tilbyr en meningsfull og givende jobb i et godt arbeidsmiljø. Du vil få full opplæring og støtte. Lønn etter avtale. Vi har helseforsikring, pensjonsforsikring og gruppelivsforsikring.Søknadsfrist 28. februar 2023


Kontaktperson

Thomas Fossum

daglig leder

tlf. 91569139

thomas.fossum@jolstadgravstein.no

Jølstad

Vår grunnleggende idé har i alle år vært å hjelpe mennesker i en av livets vanskeligste faser. Vi ønsker å dekke de etterlattes individuelle behov i forbindelse med dødsfall. Helt fra første stund har vi vært klar over at gode og deltakende medarbeidere er avgjørende for å møte mennesker i sorg. 

Våre byråer er enten eid av Jølstad begravelsesbyrå AS eller de er samarbeidende byrå, det vil si at de er en del av Jølstad og vårt konsept, samtidig som de eier og driver sitt eget begravelsesbyrå. 

Våre kunder er i en livssituasjon hvor de trenger forståelse, varme og trygghet, og som gravferdskonsulent må du kunne vise engasjement og medfølelse, i tillegg til å hjelpe til med alt det praktiske ved en begravelse. Våre medarbeidere vil bli utfordret til å finne gode løsninger som imøtekommer det våre kunder og samarbeidspartnere etterspør. Som medarbeider hos oss utfordres du til å by på deg selv. Det du gjør skal gjøre at våre kunder og samarbeidspartnere kjenner seg ivaretatt. Du er med på å skape en plattform for utvikling og forandring. Dette er en jobb som krever mye av deg, men er du den rette, vil du oppleve at du får enda mer tilbake.