no
no
en

Jordbærpikene AS

Jordbærpikene er et norsk franchisekonsept som er til for gjester som ønsker å nyte et godt hjemmelaget måltid eller kose seg med et deilig kakestykke og kaffe i hyggelige, avslappende omgivelser, og hvor de blir sett og ivaretatt på beste måte.


Jordbærpikene består i dag av nærmere 40 spisesteder spredd over hele landet. Disse drives av dyktige franchisetakere som har fokus på gjestene, kvalitet i maten og god service. En typisk jordbærpike holder høyt arbeidstempo og sjarmerer sine omgivelser med smil og imøtekommenhet – også når det er som mest hektisk. Hos oss jobber vi aktivt med å skape en prestasjonskultur hvor samspill og god kommunikasjon er det som gir resultat. 


Våre verdier

Alle i Jordbærpikene skal dra i samme retning, og for å få til det er det nødvendig at vi alle jobber innenfor samme rammeverk av holdninger, tankesett og verdier. Det gjør oss tydelig som én merkevare. Våre verdier kan sammenfattes i tre ord: Ekte, Engasjert og Skapende. De sier noe om hvordan vi opptrer overfor hverandre, og hvordan vi møter våre kunder. Dette er kjernen i vår bedriftskultur og skal dermed kjennetegne oss internt i alt vi sier og gjør, og det påvirker så klart hvordan vi oppfører oss ovenfor hverandre. 


I Jordbærpikene-familien tar vi vare på hverandre, og vi samles flere ganger i året for å dele erfaringer, støtte og backe opp hverandre. Jordbærpikene er et norsk konsept, noe som betyr at hver enkelt har mulighet til å være med på å utvikle konseptet på en helt annen måte enn i et internasjonalt system.


Om selskapet – og selskapet bak oss

I Jordbærpikene har vi en støttende og utviklende serviceorganisasjon som jobber tett med franchisetakere rundt om i Norge. Hovedkontoret ligger i Trondheim. Kjeden har i dag totalt 650 ansatte og omsetter for omlag 300 mill.


Jordbærpikene er en del av konsernet Bitastad AS som erverver og utvikler serveringskonsepter med betydelig markedspotensial. For våre medarbeidere gir dette flere muligheter for vekst og karriere. I tillegg til Jordbærpikene eier Bitastad serveringskonseptene Big Bite, Sabrura og SOT bar & burger, regnskapsmiljøet Exact samt grossist- og distributøren Matmegleren. Bitastad har en ekspansiv vekststrategi.

40 kontorer
650 ansatte