USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Leknes

Kjøkken-og cafèmedarbeider 80%

Jordbærpikene trenger flere som vi skape gode kundeopplevelser!
FRONT.POSITION.ASAP
30.11.2022

Jordbærpikene trenger deg som vil begeistre kundene våre! 


Jordbærpikene har en flott kafé i Lofotsenteret. Vi styrker vårt team og søker nye medarbeidere  som vil bidra til å skape Norges beste gjesteopplevelse. 

Hos oss i Jordbærpikene er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. De som besøker oss skal merke at de er sett og ivaretatt. Den følelsen er det du som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt. 


Deg vi søker nå er en kjøkken og kafèmedarbeider til en 80% stilling, som har mulighet til å jobbe annenhver lørdag og kveld. I tillegg kommer muligheter for ekstra jobb ved jul og ifm. ferieavvikling. Det kan være muligheter for høyere stillingsprosent etterhvert. 


Vi søker deg som:

-    Genuint er interessert i å servere gode matopplevelser.

-    Er en lagspiller.

-    Liker å jobbe med mennesker og trives med høyt tempo

-    Ønsker gjestene velkommen med et herlig ekte smil – hver dag, også når det er som mest hektisk.

-    Har mulighet til å jobbe kveld og lørdag.

-    Verdsetter mat av god kvalitet, laget fra bunnen av.


Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK, og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt. 
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker. 
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen. 
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.Hos oss i Jordbærpikene er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. Vi er hjertet i senteret. De som besøker oss skal merke at de er sett og ivaretatt. Den følelsen er det du som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt.

I Jordbærpikene har vi matretter og bakst som lages på våre egne oppskrifter. Vi ønsker oss deg som på en effektiv og engasjert måte er med på å produsere og levere vår meny etter våre standarder.


Ved spørsmål ta kontakt med daglig leder Charlotte L. Berntzen på tlf 94168224.

Jordbærpikene AS

Så hyggelig at du vil vite mer om Jordbærpikene. Vi ser alltid etter dyktige kolleger!  


Om oss

Da Konditor og mesterkokk Lars Lian åpnet Jordbærpikene i Trondheim i 2003 var målet å skape et ujålete spisested med gode råvarer, enestående atmosfære og omtanke for gjestene. Det var en vinneroppskrift. I dag er vi et husholdningsnavn for kafégjengere over hele Norge med avdelinger på små og store kjøpesenter over hele landet. Vi åpner fortsatt nye avdelinger og er alltid på utkikk etter inspirerende franchisetakere, dyktige kokker og engasjerte servitører.


Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er muligens Norges koseligste. Mat fra eget kjøkken, på egne oppskrifter, servert i sjarmerende lokaler av trygge, dyktige og vennlige kokker og servitører. Et sted hvor familie, venner og kolleger kan lunsje sammen, samles rundt middagsbordet, eller treffes over kaffe og nystekt bakst. Menyen består av folkekjære klassikere, tilberedt med kjærlighet til matfaget og respekt for gjesten, alltid med Jordbærpikenes egen tvist. 


Vil du starte din egen Jordbærpikene? 

Som et franchisedrevet konsept er vi alltid interessert i å snakke med deg som vil starte lokalmiljøets beste kafé. Hos oss får du grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape et lønnsomt og populært spisested og ikke minst arbeidsplass. Vi er et etablert suksesskonsept med en velutviklet og støttende serviceorganisasjon, noe som gir deg alle forutsetninger til å lykkes. Jordbærpikene har i dag totalt 650 ansatte og omsetter for ca. 300 millioner.


Bitastad –  selskapet bak selskapet

Jordbærpikne er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. 

Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag kjdene Big Bite,  Sabrura, Sot bar & burger og Jordbærpikene.  Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi gleder oss til å høre fra deg.