K. Lund AS

Kvalitet og service siden 1874
K. Lund er et av landets største rørleggerfirma og ble etablert i 1874 av Knut Henrik Holtermann Lund (f.1836). Firmaet ble etablert i Trondheim som et rørleggerforetak og vi har fortsatt dette som vårt arbeidsområde.

Nøkkeltall

130
Ansatte
197
Omsetning (mill.kr.)
1874
Etablert

Våre verdier

Solid
K. Lund har proklamert kvalitet og service siden 1874. Det forplikter. Det er nettopp gjennom å levere god kvalitet og god service i Trondheim i så mange år, at vi har klart å etablere et solid varemerke og en solid arbeidsplass. Hos oss skal du få utført solid håndverk som fungerer godt i mange år.
Synlig
K. Lund verdsetter medarbeidere som har lyst til å synes. Med det mener vi både at man har lyst til å sette sitt preg på arbeidsplassen gjennom involvering og engasjement, men også at man har lyst til å være med på attraktive prosjekt som er godt synlig i byen vår. Vårt arbeid skal også kunne vises frem med full synlighet.
Stolt
Vi er litt stolte vi som jobber i K. Lund. Stolt av vårt varemerke, stolt av historien og stolt av det vi er med på å utvikle. Våre kunder skal også være stolte over å ha oss som tjenesteyter.

Søk hos oss

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

K. Lund ble etablert i 1874 av Knut Henrik Holtermann Lund (f.1836). Firmaet ble etablert i Trondheim som et rørleggerforetak og vi har fortsatt dette som vårt arbeidsområde.

Vår serviceavdeling utfører rundt 5000 oppdrag i året - alt fra de minste servicejobber til større service- og rammeavtaler. Det er 26 rørleggere og lærlinger på vår serviceavdeling.

Vår prosjektavdeling utfører små og store rørtekniske anlegg i Trondheim og omegn. Vi skal være en profesjonell, solid og seriøs samarbeidspartner på de byggeprosjekter vi er involvert i. Det er 70 rørleggere og lærlinger på vår prosjektavdeling.


Vi mener at det å være stor ikke er et mål i seg selv – vi ønsker å være best faglig, yte best service til våre kunder, samt å være en lønnsom, attraktiv og stabil arbeidsplass for de ansatte!