Kitch'n

Jobb med oss
Leter du etter nye utfordringer? Vi har mange spennende og kreative jobber å velge mellom, enten i våre butikker, på vårt hovedkontor eller på vårt lager.

Litt om Kitch'n

146
Butikker
999
Ansatte
1Mrd
I omsetning

Fordeler hos oss

Personalrabatt
Som ansatt i kitch'n
Utviklingsmuligheter
Vi tilbyr kurs og lederkurs for de som vil lære mer om ledelse og butikk
Godt arbeidsmiljø
Vi er opptatt av å trives på jobb og skape gode kundeopplevelser

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Kitch'n er en landsdekkende kjede som skal være kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet! Vi har i dag 146 butikker i Norge og 24 butikker i Sverige.


Stell i stand til fest på kjøkkenet!


"Hver dag er en fest", sier ordtaket – og vi er så enige. I alle fall når kjøkkenet er godt utstyrt.


Vi hjelper deg å lage feststemning, selv på hverdager. Trumf travle ettermiddager med kjøkkenutstyr som får middagslagingen til å gå unna, kjapt og enkelt. Lekre kniver, skåler og panner legger i alle fall ingen demper på stemningen. Tvert imot. Sving deg på kjøkkenet med kvalitetsutstyr som spiller på lag – og gjør deg glad.


Når helgen kommer og du har bedre tid, kan du endelig kose deg med putrende gryter. Kan freshe farger og kult design sprite opp stemningen enda et hakk? Vi sørger for at du kan kutte, krydre, koke og steke med snasent utstyr stemplet med velkjente merkenavn.


Kanskje du inviterer over noen venner på lørdagskvelden? En forseggjort rett fortjener et stilig bord. Vi gir deg muligheten til å velge og vrake mellom fine bestikk, vakre glass og lekre serviser som gjør at bordet matcher både deg og retten. Sett på musikk, så er stemningen satt.


Savner du noe på kjøkkenet – og trenger hjelp med å velge? Med hele 145 butikker i Norge er det alltid kort vei til gode råd. Trives du bedre med å shoppe fra sofaen, kan du scrolle gjennom absolutt alt vi har å by på i nettbutikken. Og om du skulle være av den utålmodige typen: bare klikk – og hent!