Lier, Norge
Fleksibel arbeidsplass

Åpen søknad

Fant du ingen aktuelle stillinger? Send oss en en åpen søknad!
Løpende

Vi ser alltid etter flinke folk som kan bli en del av teamet vårt. Er det ingen konkrete stillingsutlysninger hos oss er vi alltid åpne for å bli kjent med mennesker som kunne tenke seg å jobbe hos oss. Da kan du gjerne sende oss din CV og søknadsbrev, så tar vi en titt.


Vi setter folka våre først

Vi er Norges ledende multilokale elektrokonsern, og har god vekst. Konstel er en del av det nordiske konsernet Nimlas Group AB, som også eier våre søsterselskaper Sandbäckens i Sverige og QMG i Finland.


Som ansatt hos oss vil du få gode kollegaer, morsomme utfordringer og utviklingsmuligheter. Vi er stolte av vår forretningsmodell, våre datterselskapers lokale tilhørighet, men setter også pris på å være del av et større nordisk konsern. Å være en del av Nimlas gir oss en stabil og solid eier i ryggen, samtidig som det gir rom for samarbeid og erfaringsutveksling med våre kollegaer på tvers av landegrensene.

Fordeler hos oss

Godt arbeidsmiljø
I Konstel har vi et godt arbeidsmiljø, der vi deler kunnskap og kompetanse og jobber mot samme mål.
Skaper synergier
Som ansatt i Konstel jobber vi for og sammen med selskapene våre, og skaper synergier på tvers av fagområder og på tvers av lokale selskaper.
En del av noe større
Vi er en del av Nimlas, et nordisk installasjonskonsern, med operasjon i Sverige, Finland og Norge. Med Nimlas har vi en sterk og solid eier i ryggen, god støtte og utviklingsmuligheter.

Konstel

Konstel er et multilokalt konsern, bestående av av 31 lokale elektroentreprenører fra Agder og Østlandet til Trøndelag og Møre og Romsdal. Alle selskapene har ulik størrelse og egenart, men en fellesnevner i at de er en sterk aktør i sitt lokale marked og har en viktig posisjon i konsernet.


Konstel sin forretningsmodell er at vi forener kundenærheten og fleksibiliteten fra et lokalt, mindre selskap, med systemer, kraft og synergier fra et større konsern. Det betyr at teamet i Konstel blant annet sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy og markedsføring, og legger til rette for samarbeid, erfaringsutveksling og deling av kompetanse og kapasitet på tvers av de lokale virksomhetene.


Konstel er en del av det nordiske konsernet Nimlas Group AB, et nordisk konsern innen tekniske installasjonstjenester med ca. 3 500 ansatte fordelt på over 90 lokasjoner i Norge, Sverige og Finland.