Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Drammen, Norge

Regnskapsmedarbeider

Regnskapsmedarbeider søkes til Konstel - et selskap i vekst!
Søknadsfristen er utløpt

Konstel er et konsern som består av 31 lokale elektroentreprenører, fra Agder i sør, over store deler av Østlandet, til Trøndelag og Møre og Romsdal. Vi bruker felles systemer, samarbeid og kunnskapsdeling for å finne de beste løsningene for våre kunder. Vi er et selskap i vekst, og søker nå etter en ny regnskapsmedarbeider som skal styrke vårt team.

 

Vi ser etter deg som er trygg på regnskap fra A til Ø, inkludert bokføring, avstemming og rapportering. Du bør ha erfaring og solid kunnskap om lønn. Det er viktig at du har god tall- og regnskapsforståelse samt en generell systemforståelse.

 

På det personlige plan ønsker vi at du er serviceminded, positiv, engasjert og selvstendig. Det er en fordel at du er god på å bygge relasjoner. Vår avdeling er en viktig støttefunksjon og rådgiver til selskapene i Konstel. Evne til å takle tidsfrister og høyt tempo er også viktig.

 


Dine ansvarsområder vil inkludere:

 

- Utføre komplett regnskap fra bokføring til rapportering

- Lønnsansvar for ansatte

- Analysere økonomiske data for bedre beslutningstaking

- Sikre korrekt avstemming av kontoer

- Være en rådgiver for andre selskaper i Konstel

 


Hva vi tilbyr:

 

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et dynamisk miljø hvor vi verdsetter samarbeid, utvikling og kunnskapsdeling. Du vil være en del av et sterkt lokalt team samtidig som du har støtte fra hele Konstel-familien. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og et inkluderende arbeidsmiljø.

 

Ønsker du å være med på laget vårt? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Fordeler hos oss

Godt arbeidsmiljø
I Konstel har vi et godt arbeidsmiljø, der vi deler kunnskap og kompetanse og jobber mot samme mål.
Skaper synergier
Som ansatt i Konstel jobber vi for og sammen med selskapene våre, og skaper synergier på tvers av fagområder og på tvers av lokale selskaper.
En del av noe større
Vi er en del av Nimlas, et nordisk installasjonskonsern, med operasjon i Sverige, Finland og Norge. Med Nimlas har vi en sterk og solid eier i ryggen, god støtte og utviklingsmuligheter.
Regnskapsmiljø
Vi har et sterkt sentralt regnskapsteam samtidig som du har tett relasjon med lokale økonomi- og regnskapskollegaer fra hele Konstel-familien.

Konstel

Konstel er et multilokalt konsern, bestående av av 31 lokale elektroentreprenører fra Agder og Østlandet til Trøndelag og Møre og Romsdal. Alle selskapene har ulik størrelse og egenart, men en fellesnevner i at de er en sterk aktør i sitt lokale marked og har en viktig posisjon i konsernet.


Konstel sin forretningsmodell er at vi forener kundenærheten og fleksibiliteten fra et lokalt, mindre selskap, med systemer, kraft og synergier fra et større konsern. Det betyr at teamet i Konstel blant annet sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy og markedsføring, og legger til rette for samarbeid, erfaringsutveksling og deling av kompetanse og kapasitet på tvers av de lokale virksomhetene.


Konstel er en del av det nordiske konsernet Nimlas Group AB, et nordisk konsern innen tekniske installasjonstjenester med ca. 3 500 ansatte fordelt på over 90 lokasjoner i Norge, Sverige og Finland.