Kremmerhuset

I Kremmerhuset er vi godt over gjennomsnittet interessert i interiør, farger og trender . Vi trives best når vi får inspirert kundene våre gjennom super kundeservice og en inspirerende butikk. Hvis du leser dette, så er det kanskje nettopp deg vi leter etter!

Hvem er du?

Du har et hjerte for salg og kundeservice!
Du elsker å vinne og motiveres av å oppnå resultater
Du er over gjennomsnittet interessert i interiør og trender
Du ser løsninger der andre ser utfordringer
Du har stor indre motivasjon og trives best når du jobber mot et mål
Du ønsker å jobbe i et miljø hvor din utvikling er viktig

Er dette deg? Send inn din søknad i dag!

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Kremmerhuset ble etablert i 1979. Vi er en inspirerende gave- og interiørkjede med nettbutikk, i tillegg til 62 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør.

Vårt mål er at kundene våre skal finne det de trenger for å skape sitt personlige hjem hos oss, og som ansatt i Kremmerhuset vil din viktigste oppgave være å bidra til inspirasjon for alle våre kunder.


Kremmerhuset utvikler og produserer varer over hele verden. Vi er opptatt av miljø også der vi produserer, enten det er i Europa eller en annen verdensdel. Vår produksjon skal være slik at vi kan levere jorden videre til neste generasjon på best mulig måte. Du kan lese mer om vårt samfunnsansvar her


Selskapet har hovedkontor på Alna og hovedlager på Hensmoen.

I Kremmerhuset har vi en stolt historie, samt over 400 entusiastiske og dyktige medarbeidere som driver redelig, lønnsomt og morsomt.


For mer informasjon om Kremmerhuset, se www.kremmerhuset.no