FULLMEKTIG - Åpen søknad I Krogsveen

Har du lyst til å jobbe som eiendomsmegler i Norges eldste og mest anerkjente meglerkjede?
Løpende

Krogsveen har siden starten i 1975 vært en av bransjens innovatører på solide systemer for hele salgsprosessen. Gjennom vårt Boligsøkerregister med over 80 000 boligsøkere får du tilgang på kjøpsklare kunder. Vi har en inhouse fagavdeling som kontinuerlig jobber for å utvikle og legge til rette for at våre meglere skal ha de beste forutsetningene for og lykkes. Hos oss vil du få grundig opplæring og gode utviklingsmuligheter, kombinert med en unik kultur og samhandling på tvers av hele landet.


Er du eiendomsmeglerfullmektig og har lyst til å jobbe for Krogsveen?

Vi har 52 salgsavdelinger. Disse ligger primært på Østlandet, og vi er godt representert i Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund og store deler av Sørlandet. Vi er et heleid meglerforetak med hovedkontor på Fornebu. Her sitter avdelingene for marked, IT, oppgjør og fagutvikling. I tillegg har vi utleie, forvaltning og egen avdeling for næring.


Du må like å jobbe i et system, hvor alt er tilrettelagt for gode kundeopplevelser, trivsel og effektiv drift. Vi bruker tiden på å oppfylle kundenes boligdrøm, og søker derfor kollegaer som er opptatt av det samme.


Vi kan tilby:

Konstant tilgang på varme leads gjennom vårt unike Boligsøkerregister

Bransjens beste meglerverktøy

Inhouse salgs- og fagmiljø og støtteapparat

Gode karrieremuligheter

Årlig kick off, salgskonkurranser og premieturer

Mulighet for risikofritt partnerskap

Et unikt arbeidsmiljø med god prestasjonskultur

God helseforsikring

Konkurransedyktig lønn


Vi søker deg som:

Er utdannet eiendomsmegler

Kunnskap om eiendomsmarkedet i og rundt Larvik er en fordel

Har et stort engasjement, vilje og lyst

Har høy grad av yrkesstolthet, er imøtekommende og tillitsvekkendeOm Krogsveen

Helt siden 1975 har vi gjort det enklere for folk å flytte. Vi skal fortsette å realisere boligdrømmen ved å være der for våre boligkunder gjennom hele flytteprosessen.

 

Vi har bransjens beste meglerverktøy som gjør det enkelt å bygge portefølje raskt. Våre dyktige meglere og kundeorienterte konsept gjør Krogsveen til attraktiv arbeidsgiver med en sterk posisjon i markedet.

 

I Krogsveen får du en trygg og god arbeidsplass. Vi har som våre verdier at vi skal være endringsvillige, ærlige og bry oss, ha lyst og vilje. Det er godt forplantet i ryggmargen vår, og gjenspeiler hele vår arbeidskultur.

 


Ta kontakt!

Forutsetningene for å lykkes hos oss i Krogsveen, er høy. Ønsker du å være med på laget i Norges mest anerkjente eiendomsmeglerkjede?

Legg inn søknad her eller ta kontakt med daglig leder for mer informasjon.

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt!


Eiendomsmegler Krogsveen AS