TRAINEE åpen søknad | Krogsveen

Å være Trainee i Krogsveen vil gjøre at du lykkes raskere med din egen meglerkarriere
Løpende

Hva består traineeprogrammet av?


Gjennom Krogsveen sitt traineeprogram vil vi forberede deg på meglerhverdagen etter endt studie. Du vil få anledning til å jobbe i team med våre erfarne eiendomsmeglere og bistå med varierte arbeidsoppgaver tilknyttet det å selge en bolig.


Som trainee blir du kjent med andre traineer på tvers av kontorene, hvor dere får felles salgstrening, samt opplæring i hvordan du skal innhente lovpålagt informasjon, lage salgsoppgaver, gjennomføre kundemøter, visninger, kontraktsmøter og overtagelser.


Vi tilrettelegger også med eksamenshjelp fra våre advokater i jus for 1. 2. og 3. klasse studenter, samt hjelp før muntlig eksamen. Vi har et felles mål om at du skal gjennomføre studiet på normert tid. I siste del av traineeprogrammet vil du få muligheten til å starte med oppbygningen av din egen kundeportefølje. Vi har verktøyene og konseptet som gjør at du lykkes raskere som eiendomsmeglerfullmektig. Itillegg har vi egne onboardingprogram for våre eiendomsmeglerfullmektiger med salgstrening og innføring i konsept og verktøy.


Målet vårt er å utvikle ditt talent. Det forutsetter din vilje og lyst. For å trigge din iver og sikre oss engasjerte traineer, har vi utviklet et eget bonusprogram for 3. klasse traineene.


Dersom du ønsker å bli en del av vårt team, så ta kontakt via lenken her og legg med følgende informasjon:

  • Navn, alder og når du er ferdig utdannet.
  • Hvor du er oppvokst
  • Hvilket område du kunne tenke deg å jobbe som megler
  • Hva din motivasjon er for å bli eiendomsmegler
  • Din CV


Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Les her om Kenneth (32) som ble tidenes nykommer i Krogsveen.


Spørsmål kan rettes til Irene Henriksen i avdelingen for Fag- og kompetanseutvikling, mobil 951 00 164, irene.henriksen@krogsveen.no eller HR leder Unn Cecilie Raastad, mobil 906 25 665, unn.cecilie.raastad@krogsveen.no

Eiendomsmegler Krogsveen AS