Spydeberg, Norge

Prosjektleder

Prosjektleder
Løpende

På grunn av økt oppdragsmengde og ambisjon om videre vekst ønsker vi å styrke vår organisasjon med en prosjektleder til vårt kontor i Spydeberg. Som prosjektleder vil du ha det overordnede ansvaret i prosjektet og skal sørge for at vi har god dialog med berørte parter, samt at vi leverer god kvalitet i prosjektets førfase, under gjennomføring og i ettermarked. Du rapporterer til avdelingsleder.

Vi har bred kompetanse innen alle typer grunnarbeidsprosjekter, men størstedelen av våre prosjekter er innen vei, VA og tilrettelegging for boligfelt/industriområder.

 

Arbeidsoppgaver

Du vil være ansvarlig for hele prosjektprosessen, men primæroppgavene vil ligge i prosjektgjennomføringen. Du vil ha en viktig rolle i prosjektutvikling, ettermarked og markedsarbeidet hos oss. 


  • Prosjektutvikling
  • Oppfølging og kundedialog i førfasen
  • Tilbudsarbeid, anbudsgjennomgang og usikkerhetsstyring
  • Oppfølging av kunden i avklaringsfase og kontraktsinngåelse
  • Prosjektgjennomføring
  • Ivareta Leif Grimsrud sin dialog og forpliktelser mot kunden
  • Ansvar for å planlegge og utføre oppstart, gjennomføring og avslutning av prosjektene i hht kontraktens krav og virksomhetssystemet
  • Ansvar for å utvikle og legge til rette for at organisasjonen i prosjektet lykkes med å nå prosjektets og firmaets mål
  • Økonomisk oppfølging og rapportering av prosjektet
  • Utvikle og ivareta prosjektets innkjøpsplan, herunder både UE og leverandører
  • Ivareta prosjektets KS- og HMS plan, samt andre planer som etableres i prosjektet i forbindelse med kontraktens krav og virksomhetssystemet.
  • Ettermarked
  • Oppfølging av kunden og prosjektet i garantitiden i henhold til kontraktens krav og virksomhetssystemet
  • Bistå i markedsarbeidet i indre Østfold. Derfor er det en fordel om du har god kjennskap til markedet og aktørene i regionen.  


Kvalifikasjoner

  • Høyere teknisk utdannelse 
  • Allsidig erfaring fra entreprenørbransjen er en fordel
  • Gode lederegenskaper



Profil

Vi søker deg som er god på planlegging, og som liker å jobbe strukturert og systematisk. 

Du er opptatt av involvering og medvirkning, og evner å lede og motivere medarbeidere i team. Du motiveres av å skape resultater, først og fremst sammen med andre. 

Vi jobber under strenge krav – både med tanke på faglig kvalitet, miljø og HMS/KS. Derfor er vi ISO-sertifisert og vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss. 


Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer. Du blir en del av en bedrift som har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er da vi lærer mest og best, i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.


En liten hilsen fra avdelingsleder

Hei, jeg heter Olav og er leder for avdeling anlegg. Jeg leter etter en ny lagspiller som har kommersiell teft og et ønske om å lede prosjekter hos en av Østfolds beste bedrifter (helt objektivt selvsagt). Jeg kan garantere at du vil få en hektisk og spennende hverdag om du blir en del av vårt team. Hos oss vil du få jobbe i et uformelt miljø, hvor latteren sitter løst og med kolleger som har et ønske om å lykkes sammen. Tenker du at dette er en stilling som passer deg, men har noen spørsmål? Ta kontakt på 911 33 417, så slår vi av en prat!




Fordeler hos oss

Kompetanse
Vi ansetter de beste og du vil få mange dyktige kolleger som brenner for faget sitt.
Solid bedrift
Vi er opptatt av å være en seriøs aktør i bransjen og legger mye stolthet i å være en trygg arbeidsplass for våre ansatte.
Jobbsikkerhet
Vi er en trygg og stabil arbeidsgiver. Gjennom historien har vi aldri permittert ansatte.
Utvikling
Vi fokuserer på kontinuerlig utvikling, og tar stadig i bruk ny teknologi og arbeidsmetoder for å fortsette å være en ledende aktør i bransjen.
Variert arbeid
I alle avdelinger har vi et bredt spekter av oppgaver, og prosjektene varierer i både størrelse og kompleksitet.
Trivsel
Våre ansatte trives hos oss, noe vi ser gjennom både lavt sykefravær og lav turnover sammenlignet med bransjen.
Karrieremuligheter
Vi tilbyr muligheter for ansatte som ønsker å utvikle seg - både gjennom kursing og stillingsendring.

Leif Grimsrud