Halden, Norge
Spydeberg, Norge

Prosjektingeniør

Nyutdannet ingeniør, klar for å starte din karriere?
Løpende

Som prosjektingeniør hos oss vil bli en del av vår funksjonærgruppe. Du vil få allsidige oppgaver i et prosjektteam, med sikte på å bygge opp nødvendig erfaring og kunnskap for en fremtidig lederstilling i Leif Grimsrud.


Arbeidsoppgaver

Du vil være med på et bredt spekter av oppgaver innenfor VA, vei og anlegg. Du vil bidra i alle prosjektets faser, fra oppstart til sluttoppgjør. Som prosjektingeniør vil du bli en del av en prosjektorganisasjon, og jobbe tett opp mot både anleggsleder og prosjektleder.


Arbeidsoppgavene omfatter blant annet

  • Planlegging, oppfølging og gjennomføring av prosjekter       
  • Oppfølging av HMS, KS og YM i prosjekter    
  • Personalansvar og oppfølging av fagarbeidere i prosjekt
  • Kommunikasjon med byggherre og andre eksterne aktører
  • Fremdriftsplanlegging, økonomioppfølging og -rapportering, kontraktsoppfølging


Kvalifikasjoner   

  • Teknisk utdannelse innen bygg og anlegg
  • Noe bransjeerfaring vil telle positivt, men er ikke et krav
  • Førerkort klasse B      
  • Snakke og skrive flytende norsk


Profil

Vi ser etter deg som ønsker å bygge på din tekniske utdannelse med praktisk erfaring. Du er positiv, ønsker å bidra, kan ta til deg kunnskap og ikke minst dele av det du kan. Du er tydelig i din kommunikasjon og samarbeider godt med aktørene rundt deg. Du er engasjert og motiveres av å oppnå resultater.


Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer. Du blir en del av en bedrift som har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

 

En liten hilsen fra daglig leder

Hei, jeg heter Magnar og er leder for Grimsrud. Jeg leter etter Grimsruds nye stjerneskudd, og håper det er deg! Vi har allerede masse flinke folk hos oss, men trenger flere nyutdannede ingeniører for å sikre videre vekst og utvikling av bedriften. Jeg kan love deg at du kommer til å lære masse i løpet av tiden som prosjektingeniør hos oss. Du vil få bryne deg på spennende utfordringer, men vil oppleve at du har god støtte i resten av prosjektorganisasjonen. Og forhåpentligvis trives du så godt hos oss at du ønsker å utvikle deg bli anleggsleder, prosjektleder eller noe helt annet i Grimsrud. En ting er sikkert - her er mulighetene mange! Tenker du at dette er en stilling som passer deg, men har noen spørsmål? Ta kontakt på 992 82 476, så slår vi av en prat!


Fordeler hos oss

Kompetanse
Vi ansetter de beste og du vil få mange dyktige kolleger som brenner for faget sitt.
Solid bedrift
Vi er opptatt av å være en seriøs aktør i bransjen og legger mye stolthet i å være en trygg arbeidsplass for våre ansatte.
Jobbsikkerhet
Vi er en trygg og stabil arbeidsgiver. Gjennom historien har vi aldri permittert ansatte.
Utvikling
Vi fokuserer på kontinuerlig utvikling, og tar stadig i bruk ny teknologi og arbeidsmetoder for å fortsette å være en ledende aktør i bransjen.
Variert arbeid
I alle avdelinger har vi et bredt spekter av oppgaver, og prosjektene varierer i både størrelse og kompleksitet.
Trivsel
Våre ansatte trives hos oss, noe vi ser gjennom både lavt sykefravær og lav turnover sammenlignet med bransjen.
Karrieremuligheter
Vi tilbyr muligheter for ansatte som ønsker å utvikle seg - både gjennom kursing og stillingsendring.

Leif Grimsrud