Oslo

Trainee

Stilling som trainee i Lund & Co
Løpende

Vi tilbyr stilling som trainee i vårt advokatfirma. Traineeordningen i Lund & Co

Lund & Co ansetter studenter som trainees. Som trainee i Lund & Co får du mulighet til å praktisere det du har lært gjennom en eller flere praktikantperioder. Varigheten på en enkelt trainee-periode vil vi kunne tilpasse studentens ønsker. Som regel er treneren ansatt hos oss i fire uker. 

Vi er alltid interessert i dyktige og engasjerte studenter. Lund & Cos-lærerprogrammet er et læringssted for studenter, men er også et viktig grunnlag for vår langsiktige rekruttering av advokater til firmaet. 

For å bli ansatt som trainee må du ha gode karakterer, men vi legger også vekt på om du har annen erfaring.


Hvor langt skal du ha kommet på studiene?

Du bør fortrinnsvis ha avlagt 3. avdelings eksamen.Avlønning

Lund & Co har en konkurransedyktig avlønning av våre praktikanter, som enten kan være basert på timer eller på uke. Søknad

Vi mottar søknader løpende gjennom året, og søknader sendes inn på våre hjemmesider www.lundogco.no på CVideo,

For at vi skal behandle søknad din må du legge til:

  • CV
  • Opplysninger om hvor langt du har kommet på jusstudiet
  • Eventuelle andre trainee-opphold
  • Kopi av karakterutskrift 

 

Lund & Co

Lund & Co er et spesialistfirma med særlig fokus på utvalgte rettsområder som energi-, miljø- og naturressursrett, fast eiendoms rettsforhold, entreprise, plan- og bygg, arbeidsrett, EU og EØS-rett og medierett. Firmaet har en omfattende prosedyrevirksomhet. I 2018 vant Lund & Co Advokatforeningens Talentpris for å ha skapt en likestilt arbeidsplass.


Lund & Co er blant de mest kompetente og erfarne advokatmiljøene på sine rettsområder innen rådgivning og prosedyre. Vi bistår bedrifter og privatpersoner og har en stor oppdragsmengde for offentlig sektor. En særlig spesialitet er analyser og målrettet rettspolitisk arbeid.


Fra januar 2024 åpner Lund & Co avdelingskontor på Mysen.