Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Byplanlegger, Nomad

Nabolagets plankontor styrker laget!
Søk snarest
03.05.2023

Har du et skarpt og analytisk hode med en hyggelig mine? Vil du være med å skape god by- og stedsutvikling med utgangspunkt i stedets kvaliteter? Da håper vi du søker jobb hos Nomad!


Vi merker en økende etterspørsel av tjenestene Nomad tilbyr, og vil styrke laget med en til to byplanleggere / samfunnsgeografer.


Vi ser etter selvgående ansatte som kan drive reguleringsprosjekter på egenhånd, men også være gode lagspillere på sammensatte prosjekter i tidlig fase. Vi verdsetter mangfold og annerledeshet, og tilbyr en variert og faglig utfordrende arbeidshverdag. I Nomad får du konkurransedyktige betingelser og hyggelige kollegaer. Bymad er vår offentlige bar- og kafé, der vi gjennomfører ulike arrangementer.


I Nomad jobber vi dedikert med å inkludere ulike nabolag og interessegrupper. Vi jobber med arealplanlegging, og især bærekraftig steds- og byutvikling. Vi sikrer at resultater fra medvirkning, innsikts- og analysearbeid manifesterer seg i reguleringsplanene.


Vi ser etter deg med kompetanse innen GIS og god kjennskap til plan- og bygningsloven. Ferdigheter innen Rhino, Adobe-pakken eller ulike kvalitative eller kvantitative metoder er ønskelig.


Vi har et internasjonalt miljø på kontoret, men for å jobbe hos oss må du beherske norsk / skandinavisk, muntlig og skriftlig. Søknaden bør beskrive din kompetanse og erfaring, med CV, samt portfolio med utvalgte prosjekteksempler og referanser.


Nomad er en del av arkitekturkonsernet Mad, der vi jobber tverrfaglig med arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter. Vi har kontor i Pilestredet, sentralt i Oslo. Det må beregnes noe reisevirksomhet mellom de ulike Mad-kontorene i Bergen, Stavanger og Fredrikstad.


Vi er også interessert i fast ansatte arealplanleggere i Mad Bergen/Stavanger/Fredrikstad. Om du ønsker å søke som fast arealplanlegger ved et av disse Mad-kontorene, er det fint om du merker søknaden.

Mad - Sane - byMad - Nomad