Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Bergen, Norge

Booking Ansvarlig

Bli en del av magien - Din mulighet som Booking ansvarlig for grupper hos Magic Hotels
Søk snarest
31.07.2024

Bli en del av magien – Din mulighet som Booking Ansvarlig for grupper hos Magic Hotels


Om Magic Hotels: Magic Hotels, en del av Magic Norway-konsernet, representerer en ny æra av gjestfrihet med sine fire designhoteller i hjertet av Bergen. Med 519 rom, alle formgitt av den verdenskjente designeren Karim Rashid, er vårt mål å tilby et helhetlig opplevelsestilbud som omfavner kultur, gastronomi, natteliv og shopping. Oppdag mer på Magic Hotels ( www.magichotels.no)


Stillingen og personlige egenskaper: 

Vi søker en dynamisk og erfaren Booking Ansvarlig for gruppemarkedet som kan ta vår bookingavdeling til nye høyder. Den ideelle kandidaten vil være en drivkraft innen salg, er analytisk, ansvarsfull og strukturert, og er en mester i gjennomføring. Vi ønsker en person som er opptatt av å skape gode resultater sammen med kollegaer.  Du er en person som er opptatt av godt samarbeid på tvers av avdelingene, en god lagspiller med fokus på service. Tempoet er høyt og vi ønsker oss en energisk og positiv ny medarbeider, som liker å ha flere prosesser i gang på samme tid. Stillingen krever høy arbeidskapasitet og at man er tilpasningsdyktig. Det er viktig å kunne håndtere presserende situasjoner og tidspress med rolig framferd, løsningsorientering og effektivitet.


Dine ansvarsområder vil inkludere:

  • Gruppereservasjoner: Administrere reservasjoner for alle våre fire hoteller, inkludert fakturering og kontraktsforhandlinger med turoperatører.
  • Salg og booking: Ansvarlig for salg, booking og koordinering av gruppebestillinger, samt kurs og konferanser i samarbeid med vår restaurantavdeling. Betjene og håndtere innkommende telefonsamtaler og epost.
  • Kundeoppfølging: Hovedansvarlig for behandling av gruppeforespørsler og oppfølging av kunder, inkludert gjensalg og evaluering.
  • Systemhåndtering: Administrere avtaler og sikre korrekt representasjon i GDS/Channel manager/PMS systemer. Ha oversikt og innsikt i bookingstatus på våre systemer til enhver tid.
  • Nettverksbygging: Etablere og vedlikeholde relasjoner med turoperatører og i samarbeid med Salgsjef: Byråer, eventfirmaer, PCO og andre samarbeidspartnere.


Vi ser etter deg som:

  • Har relevant høyere utdanning og erfaring fra en lignende rolle, fortrinnsvis i et internasjonalt hotellselskap.
  • God kjennskap og innsikt om turoperatør og gruppemarkedet
  • Viktig med gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk.
  • Er en positiv, pålitelig og kreativ lagspiller som trives i et hektisk miljø.
  • Har en sterk økonomisk forståelse og evnen til å jobbe både selvstendig og i team.
  • Er dedikert til å skape eksepsjonelle gjesteopplevelser og yte førsteklasses service.


Hva vi tilbyr: 

  • Et åpent, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø. 
  • Variert og hektisk arbeidsdag i trivelig samarbeid med teamet på booking og salg.
  • 100 % stilling med lønn etter avtale. Konkurransedyktige betingelser og stor grad av selvstendighet.
  • Arbeidstiden er hovedsakelig mandag-fredag 08:00-16:00, men noen kveld- og helgevakter må påregnes.
  • Ansattfordeler på hotell og restaurant.
  • En spennende og variert rolle i en voksende bergensbasert hotellkjede.

 

Interessert? Er du den vi ser etter? Send oss din søknad og fortell hvorfor du er den perfekte kandidaten for vårt team. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende og ønsker å fylle stillingen så snart som mulig. For spørsmål, kontakt hotelldirektør Mona Sandvik på telefon 926 25 444.

 

Fordeler hos oss

HOTELL
Personalpriser på alle våre hoteller
TRENING
Rabatt på treningssenter
RESTAURANT
30% rabatt på alle våre restauranter
KARRIEREUTVIKLING
Gode muligheter til å vokse
ARBEIDSMILJØ
Gode kollegaer
7 FJELL
Nær naturen og byfjellene

MAGIC NORWAY AS

Magic Norway er et familieeid eiendomsselskap med 3 aksjonærer. Selskapet ble etablert av Tom Rune Pedersen, og ble senere overdratt til døtrene Benedicte og Irmelin Pedersen. Den totale eiendomsmassen utgjør omtrent 250 000 kvm. Selskapets eiendommer ligger hovedsaklig i Bergen.

 

Selskapets visjon er å drive et Bergens basert eiendomsselskap med forgreninger utover hele landet. Dette skal selskapet oppnå ved å kjøpe og forvalte gode og attraktive eiendommer. Vi vil sørge for effektiv drift og tilpasser oss til leietakernes behov. Videre ser vi for oss at vi skal levere et produkt som er attraktivt ikke bare for våre leietakere, men også for det enkelte nærmiljø og kommune. På denne måten vil vi dermed være en positiv bidragsyter, både lokalt og regionalt, med hovedvekt på langsiktighet og seriøsitet.

Magic Norway er i dag et konsern med over 100 datterselskap innenfor eiendomsdrift, eiendomsutvikling, hotell, restaurant og uteliv. I tillegg driver selskapet innenfor design, bemanning, eventer, finans med mer. Selskapene er i sterk vekst og har til sammen mer enn 200 ansatte.