Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stavanger, Norge

Leder for vårt regnskapsteam i Stavanger

Har du kompetanse innen regnskap eller revisjon og på jakt etter en spennende lederutfordring?
15.09.2024

Magnus Legal er et forretningsjuridisk advokatfirma med 40 dedikerte ansatte fordelt på våre fire kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Vi er i en spennende vekstfase, og vi har ambisjoner om å være en betydelig aktør i Norge og best i vår nisje rettet mot internasjonale kunder.


Våre internasjonale kunder etterspør i tillegg til juridisk bistand, regnskapstjenester med tilhørende rapportering. I den forbindelse søker vi etter en dyktig person med solid erfaring innen regnskap, revisjon og/eller økonomistyring som vil være med å utvikle dette satsingsområdet sammen med vårt team av dyktige og engasjerte medarbeidere.

 

Kontoret i Stavanger består for tiden av elleve engasjerte advokater/advokatfullmektiger og rådgivere, hvorav fire hører inn under regnskapsavdelingen.

Vi har høy prioritet på å skape et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø, samtidig som faglig kompetanse og utvikling står øverst på agendaen. Vi jobber tett sammen, på tvers av kontorene. Vår hovedtyngde ligger innen skatt, avgift og tilgrensende rettsområder. Rundt halvparten av våre kunder er internasjonale, hvilket gir spennende utfordringer og muligheter. Vi er medlemmer i MSI Global Alliance og ETL Global og har dermed tilgang til globale nettverk av advokater og rådgivere.

 

For å lykkes hos oss må du ønske å jobbe direkte med kunder og raskt kunne forstå problemstillinger der målet er å finne praktiske løsninger som er verdifulle for kundene. Da er det viktig å kunne kombinere den juridiske kompetansen med kommersiell og økonomisk forståelse.

 

 




Arbeidsoppgaver:


Denne stillingen passer for deg som synes det er interessant og gøy å jobbe på et internasjonalt nivå. Du vil få ansvar for å vide videreutvikle og profesjonalisere forretningsområdet regnskap, herunder;

  • Delta i salgsmøter og utarbeidelse av tilbud.
  • Personalansvar for p.t 4 regnskapsmedarbeidere.
  • Kompetanseutvikling på teamet.
  • Ansvar for at alle lovkrav og rapporteringsplikter følges.
  • Håndtere egen kundeportefølje.





Vi ser etter deg som:

 

  • Statsautorisert regnskapsfører, revisor eller tilsvarende utdanning. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Erfaring fra regnskapsbyrå og med internasjonale kunder kan være en fordel.
  • Har svært gode skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.
  • Du evner å forstå kundens behov og forventninger, og er proaktiv overfor kundene.
  • Du kjenner viktigheten av å jobbe sammen som et team, og trives med å veilede og videreutvikle både deg selv og teamet ditt. Du trives derfor best på kontoret sammen med kollegene dine.





Vi tilbyr deg:


  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Subsidiert kantineordning.
  • Ansatterabatter herunder fly, hotell og leiebil.
  • Årlig fellessamlinger i inn-og utland.
  • Faglig utvikling.


Du vil bli en del av et sammensveiset team med et sterkt faglig miljø, og som samarbeider godt på tvers av fagområdene og

kontorene våre.

 




Om oss


Magnus Legal ble grunnlagt i 2005 og tilbyr juridiske tjenester med hovedvekt på skatt, merverdiavgift, arbeidsrett og annen forretningsjus. Fra vårt opphav i Bergen har vi opplevd en imponerende vekst, og vi har utvidet vårt nærvær med fire kontorer strategisk plassert i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo. Våre kunder strekker seg over hele landet, og vi betjener også et mangfold av internasjonale selskaper som ønsker å etablere seg i Norge.

 




Internasjonal ekspertise

Vi er stolte over vår betydelige internasjonale portefølje. Til tross for at vi er et mellomstort firma, konkurrerer vi i toppklassen når det gjelder å betjene internasjonale kunder. For øyeblikket utgjør over halvparten av våre kunder et internasjonalt klientell, og dette gir våre advokater, rådgivere og regnskapsførere spennende utfordringer. Som eksperter innen flere forretningsjuridiske fagområder, har vi kompetansen til å tilby våre utenlandske kunder alle nødvendige verktøy for å lykkes i Norge.


I Magnus Legal er vårt fokus på kvalitet, dedikasjon og skreddersydde juridiske løsninger. Vi tror på å bygge sterke partnerskap med våre kunder og å være deres pålitelige rådgivere gjennom alle faser av deres forretningsreise.

 




Vår visjon


  • STOLT : Vi i Magnus Legal er stolte av våre kunder, vår arbeidsplass og arbeidet vi leverer.





Våre verdier


  • SERVICE: God service skaper tilfredse kunder som kommer tilbake og anbefaler oss til andre.
  • ENGASJEMENT: Engasjement gir en inspirerende arbeidshverdag.        
  • LAGÅND: Lagånd fremmer en inkluderende kultur hvor vi deler suksessen. Vi har et sosialt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger som alle bidrar til trivsel og samhold.


Høres dette spennende ut? Da anbefaler vi at du sender oss en søknad hvor du vedlegger CV og karakterutskrift.

 

Magnus Legal er en likestillingsbedrift, og oppfordrer kvalifiserte kandidater, uavhengig av bakgrunn, til å søke. Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om oss

og stillingen? Ta gjerne kontakt med daglig leder Marit Monsen. Epost: mam@magnuslegal.no.

Telefon: +47 900 19 950


Søknadsfrist: 15.september.

 

Fordeler hos oss

Interessante kunder
Fantastisk arbeidsmiljø
Fleksibel arbeidstid
Faglig utvikling
Spennende samarbeidspartnere

Advokatfirmaet Magnus Legal AS

Magnus Legal er et forretningsjuridisk advokatfirma. Vi hjelper bedrifter når lovverket skaper utfordringer. Da setter vi oss inn i problemstillingene og gir praktiske råd.


Tidligere var selskapet en del av Visma, og vi har helt fra starten av arbeidet i grenseland mellom jus og økonomi, hvor skatt- og avgiftsrådgivning har vært spydspissen i vår virksomhet. Vi har en stor andel internasjonale kunder, og har opparbeidet oss unik kunnskap og erfaring på bistand til denne kundegruppen. 


Vårt hovedsatsningsområde fremover er internasjonale kunder - utenlandske selskap som skal jobbe i Norge og norske selskap som skal ut i verden. Vårt mål er å hjelpe disse med alt som trengs for å ha suksess.


I Magnus Legal har vi en flat og lite hierarkisk forretningsstruktur. Det betyr at alle har kundeansvar og dermed ansvar for at kunden er fornøyd. Fornøyde kunder vokser ikke på trær, og det er viktig for oss at alle våre ansatte forstår hvor viktig det er med oppfølging og å gi en god leveranse. Det dreier seg om kompetanse, ansvar og engasjement, og vi kaller det for leveransekultur.