Oslo/Bergen

Åpen søknad

Har du lyst til å jobbe i Mazars Norge?
Løpende

Finner du ingen ledige stillinger hos oss som matcher din profil? Fortvil ikke, vi er alltid på jakt etter nye talenter og ønsker svært gjerne at du sender inn en åpen søknad til oss.

Skriv en kort søknadstekst om hvem du er og hvorfor du vil jobbe i Mazars Norge. Presiser om du er på jakt etter en jobb ved vårt Oslo-kontor eller på vårt Bergens-kontor.

Har du noen spørsmål kan disse rettes til partner Marvin Torres på e-post torres@mazars.no eller til HR Director Lise Lotte Brovold på e-post: liselotte.brovold@mazars.no.

Vi behandler alle søknader fortløpende og kommer tilbake til deg så snart som mulig!

Mazars

Du blir en del av en internasjonal virksomhet i vekst og får mulighet for raskt å utvikle ditt eget potensial i et utfordrende miljø.


Ditt talent er viktig for vår vekst

Som medarbeider i Mazars tar du del i en stor utfordring. Du er med på å bygge opp profesjonell ekspertise, som er anerkjent i markedet, og du får en opplevelse for livet. Du blir med i en organisasjon, hvis historie er drevet av en sterk entreprenørånd, og som har oppnådd kraftig vekst de senere årene. Mazars er en global aktør innen revisjons-, regnskaps-, skatte- og rådgivningstjenester. Alle medarbeidere deler en felles kultur, hvor vi jobber etter det beste og setter stor pris på integritet, uavhengighet og respekt. Kontinuerlig læring er kjernen i vår utviklings- og karrierestrategi og en viktig del av vår rekrutteringspolitikk.


Opplæring - sentralt i dine år hos Mazars

Mazars er en voksende, effektiv og innovativ organisasjon. Vi leverer serviceytelser i et intellektuelt krevende marked: Verdien vi skaper kommer først og fremst fra kvalifiserte medarbeidere og deres evne til at arbeide sammen og utvikle skreddersydde og innovative løsninger til hver enkelt av våre kunder.


Å utvikle din kompetanse er kjernen i vår HR-innsats, derfor får du teknisk- og ledelsestrening og mulighet for internasjonale seminarer. Fordi vi setter stor pris på selvstendighet og ansvarlighet tilbyr vi deg en karriere hvor du tidlig får mulighet til å ta ansvar og å arbeide over hele verden.


Forskjellig kulturer og veksthus for kommende talenter

Vår organisasjon er et internasjonalt partnerskap. Vi er av natur samarbeidende og multikulturelle og setter menneskelige verdier over alt annet. Vi utvikler nye løsninger til nye markeder og sektorer ved å anvende internasjonalt utprøvde metoder som styrker eksisterende synergier mellom land og aktiviteter. Mazars vekst er en naturlig følge av at vi som virksomhet rommer forskjellige mennesker og kulturer og at vi prioriterer å finne talenter og utvikle fremtidens ledere.


Vi har utviklet internasjonale utdannelsesprogrammer herunder Mazars University og vår Executive MBA som har fokus på å utvikle ledelse- og lederegenskaper. Disse programmene tilbys for å sikre at det er ekspertise som forener oss alle på tvers av kulturelle forskjeller. Dynamisk og åpenhet, hurtighet og bæredyktig vekst, internasjonale ambisjoner og våre talenters forskjellighet utgjør Mazars DNA i 100 land.


Deler du våre verdier, vår entreprenørånd og ønsker du å bidra i en voksende virksomhet? Så bli en del av Mazars og få mulighet til raskt å utvikle ditt potensial i et utfordrende og multikulturelt miljø.