Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

(H-23) Vil du jobbe i et av Norges ledende analyse- og rådgivningsselskap?

(H-23) Analytiker, senioranalytiker eller seniorøkonom
12.09.2023

Menon søker økonomer med sterke analytiske evner og samfunnsengasjement med oppstart i august 2024 eller etter avtale.

Vi vokser og har spennende oppdrag på en rekke områder, for eksempel innen grønn omstilling i næringslivet, klima og miljøspørsmål i offentlig sektor, digitalisering, helse- og velferdsøkonomi, samferdsel, konkurranseøkonomi og strategi- og virksomhetsutvikling i både offentlig og privat sektor.

Vi benytter både kvalitative og kvantitative metoder i vårt arbeid, og har særlig sterk kompetanse innen dataanalyse.

Stillingene er aktuelle for nyutdannede, og for deg med relevant arbeidserfaring fra offentlig forvaltning, akademia eller privat sektor.


Hvem er du?

  • Samfunnsengasjert samfunnsøkonom eller siviløkonom (med mastergrad eller PhD) med gode akademiske resultater. Annen utdanningsbakgrunn enn økonomi kan være aktuelt, men da i kombinasjon med relevant erfaring (minimum 2-3 år) fra departement, direktorat, statlige virksomheter eller andre konsulentselskap.
  • Analytisk sterk og løsningsorientert, tiltrekkes av varierte arbeidsoppgaver og nye faglige utfordringer.


Vi tilbyr:    

  • Et sosialt og godt arbeidsmiljø i et faglig orientert fellesskap
  • Utfordrende analyse- og rådgivningsoppgaver knyttet til samfunnsrelevante spørsmål     
  • Gode lønns-, bonus- og pensjonsordninger, og mulighet til å bli medeier

Menon Economics AS

Menon er et medarbeidereiet konsulentselskap som opererer i grenseflatene mellom økonomi, politikk og marked. Vi gir råd til, og analyserer problemstillinger på oppdrag for myndigheter, organisasjoner og bedrifter, og bistår offentlige virksomheter med strategi- og virksomhetsutvikling.  Gjennom våre prosjekter er vi med på å sikre gode, kunnskapsbaserte beslutninger. Våre prosjekter er ofte av offentlig interesse og bidrar til en opplyst debatt av samfunnsaktuelle problemstillinger.

Menon er en bedrift i vekst, med 70 faglig sterke ansatte med master- eller doktorgrad i økonomi.  I Menon kombinerer vi samfunns- og bedriftsøkonomisk kompetanse innenfor temaer som nærings- og konkurranseøkonomi, strategi, finans, organisasjonsdesign og samfunnsøkonomiske analyser.