Internship - Sommeren 2025

Har du lyst til å prøve deg som analytiker i et av Norges ledende miljøer innen samfunnsøkonomisk rådgivning og analyse?
20.09.2024

Menon Economics søker nå etter samfunnsengasjerte og analytiske studenter til Internship sommeren 2025.


Om Menon Economics

Som et av Norges ledende analysemiljøer leverer Menon Economics et bredt spekter av samfunns- og næringsøkonomiske analyser. Disse inngår som kunnskapsgrunnlag og bidrag til blant annet grønn omstilling i næringslivet, investeringer og klimaprosjekter i offentlig sektor, konkurranseøkonomi, digitalisering, helse- og velferdsøkonomi, samferdsel og strategi- og virksomhetsutvikling. Felles for prosjektene er at analysene i stor grad bidrar til politikkutformingen på en rekke viktige samfunnsområder.


Hva innebærer et internship hos oss?

Som intern hos oss vil du umiddelbart ta del i flere av de spennende prosjektene Menon jobber med. Hvilke prosjekter og problemstillinger du vil jobbe med, vil være tilpasset din faglige bakgrunn og interesser. Uansett vil oppholdet gi deg mulighet til å arbeide med de mest spennende problemstillingene innen nærings- og samfunnsøkonomi, samtidig som du vil bli kjent med hvordan vi som samfunnsøkonomiske rådgivere jobber.


Hvem er du?

Vi ser etter deg som er:

  • Samfunnsengasjert, analytisk og har gode akademiske resultater
  • Motivert av å jobbe med varierte arbeidsoppgaver og som trives med å jobbe i høyt tempo
  • Positiv, engasjert og har stå-på-vilje


Vi tilbyr:

  • Utfordrende analyse- og rådgivningsoppgaver knyttet til samfunnsrelevante spørsmål
  • Mulighet til å jobbe med reelle prosjekter fra første dag
  • Et ungt, sosialt og godt arbeidsmiljø i et faglig orientert fellesskap


Vi ser frem til å høre fra deg!

For spørsmål om stillingen eller andre jobbmuligheter i Menon, ta gjerne kontakt med Odin Dager Moe eller Jonas

Erraia.

Menon Economics AS

Menon er et medarbeidereiet konsulentselskap som opererer i grenseflatene mellom økonomi, politikk og marked. Vi gir råd til, og analyserer problemstillinger på oppdrag for myndigheter, organisasjoner og bedrifter, og bistår offentlige virksomheter med strategi- og virksomhetsutvikling.  Gjennom våre prosjekter er vi med på å sikre gode, kunnskapsbaserte beslutninger. Våre prosjekter er ofte av offentlig interesse og bidrar til en opplyst debatt av samfunnsaktuelle problemstillinger.

Menon er en bedrift i vekst, med nesten 80 faglig sterke ansatte med master- eller doktorgrad i økonomi.  I Menon kombinerer vi samfunns- og bedriftsøkonomisk kompetanse innenfor temaer som nærings- og konkurranseøkonomi, strategi, finans, organisasjonsdesign og samfunnsøkonomiske analyser.