Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Bodø, Norge

SOMMERVIKAR VAREFREMMER BODØ

SOMMERVIKAR VAREFREMMER BODØ
Søk snarest
23.06.2024

I området Bodø søker Mersalg etter sommervikar som varefremmer.


Bosted bør være omkring Bodø.


Arbeidsmengden vil være : ca 4 dager i uken.

Hverdager, kun dagtid.


Dette er en fleksibel og praktisk jobb, opplæring vil bli gitt.

Arbeidet består i varefremming (påfylling), hygiene og vedlikehold av smågodtstativ for Candyking


Må disponere egen bil ! Kilometergodtgjørelse.


Ønskede kvalifikasjoner


• Gjerne erfaring fra dagligvarehandel eller lignende, men dette er ikke et krav.

• Selvstendig og løsningsorientert.

• Representabel væremåte


Kan være muligheter for å bli en ekstrahjelp etter sommeren også dersom det er ønskelig.


Hvis spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Cathrine Kjeldsberg, mobil 91 65 65 60


Vi ser fram til å høre fra deg!


Fordeler hos oss

Salgsmøter
Vi har flere salgsmøter gjennom året hvor du får møte våre fantastiske oppdragsgivere! Der er fokus på trening, læring og lek.
Salgsledelse
I Mersalg får du tett oppfølging og alt legges til rette for at du skal kunne gjøre en best mulig jobb ute i butikk. Dette ved hjelp av de beste kollegaene og de beste verktøyene.
Teknologiledende
Mersalg skal være best på bruken av tilgjengelig salgsdata, og du som ansatt skal være trygg på at du har god dokumentasjon og innsikt på salgsutvikling.
Businesspartner
I Mersalg skal vi bidra med mye mer enn det å selge et produkt. Vi skal være butikkens foretrukne businesspartner hvor vi bidrar med gode konsepter, innsikt og ideer som gjør butikkene mer attraktive for forbruker.
Mersalgskolen
Vi har en egen skole - en online opplæringsplattform hvor alle ansatte får grunnleggende opplæring. Dette kan være generelt om oppdragsgiver, spesifikke oppdrag eller spesialkunnskap om kategorier vi jobber med.
Kjente merkevarer
Vi representerer flere av bransjens største og mest kjente merkevarer, og få (om ingen) kan skilte med en like spennende portefølje i samtale med kjøpmann

Mersalg

Mersalg liker å kalle oss "Norges beste salgsapparat". Vår viktigste oppgave er å skape verdi for våre oppdragsgivere ute i butikk. Dette gjør vi ved hjelp av sterk ekspertise på hvordan lede mennesker til å yte det beste. Vi har et stor organisasjon som utelukkende arbeider med å skape de beste resultatene. Våre oppdragsgivere skal være best på KAM arbeid og produktutvikling, og vår ekspertise er ytre salg og salgsledelse. Denne kombinasjonen gir våre oppdragsgivere en unik salgskraft i markedet.


Salgskraft er nøkkelen i Mersalg. Vi har flere selgere og større salgskraft for å nå ut i vårt langstrakte land på kort tid. Dette gir oss også stor fleksibilitet i forhold til å tilpasse innsats og ekstra oppdrag etter våre kunders behov.


Vi skal være best på teknologi og bruken av tilgjengelig salgsdata. Disse data skal presenteres på en enkel måte slik at alle kan bruke de, og de skal være daglig oppdaterte. Derfor bruker både egen organisasjon og oppdragsgivere PowerBI for å ha daglig oppdaterte data. Dette bidrar til at våre selgere (og organisasjon for øvrig) har meget god innsikt.


Som ansatt hos Mersalg skal du derfor være trygg på at du har den beste støtten av de beste folkene og verktøyene.