Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Vikariat, debattansvarlig

Morgenbladet søker debattansvarlig i 100 % vikariat ut 2024
15.09.2023

Morgenbladet er en sentral arena for intellektuell debatt og meningsbrytning. Nå skal avdelingen for ideer og debatt forsterkes. Avdelingen har ansvar for det innsendte meningsstoffet fra vårt viktige omland av lesere og bidragsytere. Avdelingen produserer også utforskende kommentarer og journalistikk om tidens store spørsmål i kultur- og samfunnsliv.  

 

Arbeidsoppgaver:

Som debattansvarlig i Morgenbladet kan du være med på å prege det offentlige ordskiftet og legge til rette for meningsbrytning av høy kvalitet. Den debattansvarlige har ansvaret for å røkte debattstoff til både nett og papir. Vi søker noen som er bredt orientert i den norske og internasjonale idédebatten og har et oppriktig engasjement for den offentlige samtalen.

Oppgavene omfatter innhenting, foredling og publisering av tekster til papir og nett samt oppfølging av innsendte innlegg og faste spaltister. Noe egen skriving inngår i stillingen. Debattansvarlig rapporterer til redaktør for ideer og debatt.

 

Kvalifikasjoner:

Den vi søker har et bredt interessefelt, kjennskap til og sans for Morgenbladets egenart, gode samarbeidsevner og erfaring med redaksjonelt arbeid og presseetikk. 


Vi tilbyr:

*Spennende arbeidsoppgaver i en av landets viktigste mediebedrifter

*Konkurransedyktige lønnsbetingelser

*Ikke turnusarbeid

*Gode pensjons- og forsikringsordninger

*Hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø

*Kontorer i Oslo sentrum, kantineordning

 

Søknadsfrist 15. september. Tiltredelse 1. januar 2024.


Hvis du har spørsmål om stillingene, kontakt sjefredaktør Sun Heidi Sæbø på shs@morgenbladet.no, eller redaktør for ideer og debatt Marit Slotnæs på mks@morgenbladet.no

Morgenbladet