Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Sommervikar formgiver

Sommervikar formgiver
Søk snarest
02.02.2024

Morgenbladet har en unik plass i den norske avisfloraen, både i kraft av å være en av de eldste avisene, men også fordi vi er en sentral arena for intellektuell debatt og tenkning. Morgenbladet er i sterk vekst og har i løpet av sin drøyt 200 år lange historie aldri hatt flere lesere enn nå. Vår journalistiske ambisjon er å sette dagsaktuelle hendelser i perspektiv og analysere de vesentligste utviklingstrekkene i vår samtid.


Vi søker nå sommervikar som formgiver på desken i Morgenbladet. Jobben innebærer planlegging og uttegning av sider til papiravisen samt løpende oppgaver knyttet til publisering på nett. Vi ser etter en kreativ person med sterk visuell forståelse, journalistisk kunnskap og gode samarbeidsegenskaper. Du må ha god kjennskap til InDesign, Photoshop og Illustrator og ha erfaring fra avis- og/eller magasinproduksjon.


Søknadsfrist for stillingen er 2. februar.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med desksjef Tone Velldal (tone.velldal@morgenbladet.no) eller klubbleder Jo Tønnevold Gaare (jtg@morgenbladet.no).

Vi tilbyr

• Nye, hyggelige kontorer sentralt i Oslo med flott kantineordning.

• Interessante arbeidsoppgaver og stort rom for nytenkning og eksperimenter.

• Konkurransedyktige lønnsbetingelser. Ikke turnusarbeid.

• Et sterkt redaksjonelt samhold og hyggelige kollegaer som er svært på kompetente på sine fagfelt og som har et usvikelig engasjement for å lage en best mulig avis.

Morgenbladet