Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Vikariat, ansvarlig for nyhetsbrev og sosiale medier

Vikariat 10 måneder, 100 prosent stilling
02.06.2024

 Morgenbladet har en unik plass i den norske avisfloraen, både i kraft av å være en av de eldste avisene, men også fordi vi er en sentral arena for intellektuell debatt og tenkning.

Avisen er i sterk vekst og har i løpet av sin drøyt 200 år lange historie aldri hatt flere lesere enn nå. Vår journalistiske ambisjon er å sette dagsaktuelle hendelser i perspektiv og analysere de vesentligste utviklingstrekkene i vår samtid. Akkurat nå er redaksjonen inne i en særlig spennende fase, der vi utvikler Morgenbladet.no til en ny og annerledes nettavis, som samtidig har samme egenart og kvalitet som papirutgaven.

Stillingen: 

Nå søker vi en som vil være med å videreutvikle avisens stemme i sosiale medier og ikke minst Morgenbladets nyhetsbrev. Vi har store ambisjoner for formidling av stoffet vårt i daglige og ukentlige nyhetsbrev og vil satse ekstra på dette feltet i tiden som kommer. Vi ønsker oss en idérik kollega med relevant erfaring og teft for å presentere journalistikk på digitale flater. Du har gode samarbeidsevner, sikker språksans og interesse for Morgenbladets dekningsområder. Erfaring med tekstredigering og nettpublisering er en fordel. 

Som sosiale medier- og nyhetsbrevansvarlig inngår du i et engasjert arbeidsfellesskap på desken og vil samarbeide tett med frontsjef, redigerere, fotoavdeling og redaksjonen for øvrig. Noe turnusarbeid må påregnes.

Vi tilbyr:

  • Spennende arbeidsoppgaver i en av landets viktigste mediebedrifter
  •  Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  •  Hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø
  •  Nye lokaler i Oslo sentrum, kantineordning

Vikariat 100 prosent: Fra medio oktober 2024 til medio august 2025.

Søknadsfrist: 2. juni 2024

Spørsmål kan rettes til desksjef Tone Velldal (tv@morgenbladet.no) og klubbleder Jo T. Gaare (jtg@morgenbladet.no)

Morgenbladet