USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

Senior mobilapp utvikler

Vil du bli en del av et kompetent og solid team hos en av de hurtigst voksende system integratorene i Norge?
FRONT.POSITION.ASAP
11.10.2021

NetNordic vokser og søker nøkkelspillere som ønsker å være med på veien videre. Systemutvikling innenfor mobile apps er en strategisk satsning for oss og vi ønsker derfor en vesentlig styrking av vårt systemutviklingsmiljø.


INFORMASJON OM STILLINGEN

Som senior mobilapp utvikler i NetNordic vil du bli en del av et fagmiljø med solid kompetanse innenfor en bred portefølje av produkter og løsningsområder. Du vil jobbe tett med både kolleger og kunder i hele prosessen både innenfor analyse, systemarkitektur og systemutvikling og du vil være en nøkkelspiller i å lede andre utviklere innenfor utvikling av mobile applikasjoner.

Hos oss vil du jobbe både med videreutvikling av egen produktportefølje innen eHelse med apps for pasienthåndtering innen hjemmehjelp og sykehjem, apps innenfor styring av utstyr i fibernettverk til sluttbruker, samt utvikling av løsninger for å knytte sammen støttesystemer som dekker hele eller deler av våre kunders verdikjede. Fokuset i løsningene vi utvikler ligger på digitalisering og automatisering, enten ved å tilby en komplett løsning for hele verdikjeden, eller ved å knytte sammen eksisterende systemer med et integrasjonsrammeverk. I NetNordic jobber vi for å være kundens «best companion» og derfor tror vi at evne og vilje til å sette seg inn i kundens verdikjede og forretningsprosesser er avgjørende for å få til nettopp dette.

Kundene vi jobber med store kunder innenfor våre vertikaler, hvor telekommunikasjonsbransjen og eHelse er sentrale.

Vi har høyt fokus på videreutvikling av kompetanse og du kan forvente å arbeide i et miljø hvor man bygger hverandre gode. Vi ønsker derfor å finne kolleger som ser det som en naturlig del av rollen å dele kunnskap og erfaringer med kolleger i og utenfor egen avdeling.


VI TILBYR

• Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling

• Gode karriere- og utviklingsmuligheter

• Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosiale

 

ARBEIDSOPPGAVER

For å trives i denne rollen brenner du for teknologi og systemutvikling med fokus på ios/android mobilapp utvikling. Du setter pris på å jobbe nær kunden og kan like gjerne bygge løsninger fra scratch som å utvikle verdiøkende tjenester knyttet til tredjepartsløsninger vi leverer. Andre vil beskrive deg som fremoverlent og løsningsorientert, og du kommuniserer like godt med kolleger som med kunder og partnere. Du trives med å være en del av et team, men kan også jobbe selvstendig når det er nødvendig. At du identifiserer deg med våre verdier Ambitious», «Reliable» og «Team Oriented» tar vi som en selvfølge.

Dine arbeidshverdager vil hovedsakelig foregå fra kontoret vårt i Halden evt. Bergen. Arbeidssted Lysaker er også en mulighet og vi har selvsagt løsninger som gjør det lett å jobbe og samhandle hjemmefra når det er nødvendig.


BAKGRUNN OG ERFARING

  • Høyere utdanning på bachelor-/master nivå
  • Minimum 3 års erfaring som systemutvikler eller fra tilsvarende rolle
  • Våre mobile applikasjoner er basert på native iOS og Android og du må beherske en eller begge, fortrinnsvis iOS
  • Erfaring fra noen av følgende områder er ønskelig:


·    Xcode og Swift for iOS, Java eller Kotlin for Android

·        Xamarin for cross platform apps

·        .NetMVC 5, .Net Core, Rest, SOAP, WebAPI, Oauth 2.0

·        Javascript, ExtJS, C#, Java

·        SQL Databaser

·        Standarder og Protokoller

  • Erfaring fra et eller flere av våre kjerneområder (operatørnettverk, nettverk, sikkerhet, integrert kommunikasjon) vil være en fordel
  • Du behersker både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, svært godt


OM NetNordic

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen datanettverk, kommunikasjon og IT-sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av unike løsninger og tjenester. 2021 proforma omsetning estimeres til ca. 2 milliarder. NetNordic har over 400 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.


ANNET 

  • Søknadsfrist: Snarest, kandidater vurderes fortløpende
  • Sted: Halden, Bergen, Oslo

 

NetNordic