USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Lysaker

Systemutviklere

Vi søker flere systemutviklere til å være med på reisen i Norges mest innovative, inspirerende og hurtigst voksende systemintegrator?
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

NetNordic vokser og søker nøkkelspillere som ønsker å være med på veien videre.

Systemutvikling er en strategisk satsning for oss og vi ønsker derfor en vesentlig styrking av vårt systemutviklingsmiljø. Vi søker flere nye medarbeidere med styrker på forskjellige områder. 

 

FELLES INFORMASJON OM STILLINGENE 

Som utvikler i NetNordic vil du bli en del av et fagmiljø med solid kompetanse innenfor en bred portefølje av produkter og løsningsområder. Du vil jobbe tett med både kolleger og kunder i hele prosessen både innenfor analyse, systemarkitektur og systemutvikling og du vil få utviklingsmuligheter til å lede andre utviklere i sammensatte team. 

Hos oss kan du jobbe både med videreutvikling av egen produktportefølje innenfor blant annet eHelse med web, plattform og apps for pasienthåndtering innen hjemmehjelp og sykehjem, applikasjoner innenfor styring av utstyr i nettverk, brannmurer og fibernettverk til sluttbruker, applikasjoner innen sikkerhet og cyber security, applikasjoner innenfor tale/chatbots/AI, samt utvikling av løsninger for å knytte sammen støttesystemer som dekker hele eller deler av våre kunders verdikjede. 

Fokuset i løsningene vi utvikler ligger på digitalisering og automatisering, enten ved å tilby en komplett løsning for hele verdikjeden, eller ved å knytte sammen eksisterende systemer med et integrasjonsrammeverk.  

I NetNordic jobber vi for å være kundens «best companion» og derfor tror vi at evne og vilje til å sette seg inn i kundens verdikjede og forretningsprosesser er avgjørende for å få til nettopp dette. 

Produktene og løsningene vi leverer er ofte del av kritisk infrastruktur hos store kunder innenfor blant annet telekommunikasjonsbransjen, eHelse, offentlig sektor, hotell og reiseliv, offshore og energi. 

Vi har høyt fokus på videreutvikling av kompetanse og du kan forvente å arbeide i et miljø hvor man bygger hverandre gode. Det tilbys en fullstendig DevSecOps verktøysuite, som gjør oss både effektive og robuste, og som muliggjør å raskere kunne hjelpe hverandre på tvers av prosjekter og løsninger. Her får du også anledning til å delta i videreutvikling av dette området. 

 

VI TILBYR 

• Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling med fokus på best practice og solid programvareutvikling 

• Gode karriere- og utviklingsmuligheter 

• Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosiale 

 

ARBEIDSSTED 

Dine arbeidshverdager vil hovedsakelig foregå fra ett av utviklingskontorene våre: Lysaker, Halden eller Bergen. Vi har selvsagt løsninger som gjør det lett å jobbe og samhandle hjemmefra når det er hensiktsmessig. 

 

STILLINGENE 

Vi søker 4-6 nye medarbeidere innenfor følgende kategorier:

 

 • 1-2 Nyutdannede utviklere 

Her vil du få anledning til å lære faget og vokse med oppgavene. Du brenner for teknologi, og liker nye utfordringer. 

 

 • 1-2 Senior utviklere 

Som seniorutvikler har du flere års erfaring med programvareutvikling og evner å jobbe selvstendig med utfordrende oppgaver, men også i team med tyngde innenfor en av områdene: frontend, backend, web brukergrensesnitt utvikling. Er du Senior full-stack utvikler er dette også interessant og om du har lederegenskaper/ambisjoner kan du i tillegg være med å lede utviklingsteam. 

 

 • 1-2 Arkitekt/Løsningsansvarlig 

Du har jobbet noen år som utvikler og har etter hvert beveget deg mot arkitektur, modellering og ledelse av utviklerteam. Du evner å sette deg inn i flere domener, og du er vandt til å jobbe med forskjellige typer api’er levert fra forskjellige underleverandører. Du har gjerne også erfaring med kommunikasjonsløsninger og tjenestedesign. Som arkitekt vil du også inngå som løsningsansvarlig, og kunne påta deg scrummaster/dev prosjektleder rolle for noen av de prosjektene du er delaktig i. 

 

BAKGRUNN OG ERFARING FOR STILLINGENE 

 • Høyere utdanning på bachelor-/master nivå 
 • Erfaring fra noen av følgende områder er ønskelig: 
 • mobile applikasjoner er basert på native iOS og Android 
 • Xcode og Swift for iOS, Java eller Kotlin for Android 
 • Xamarin for cross platform apps 
 • .NetMVC 5, .Net Core, Rest, SOAP, WebAPI, Oauth 2.0 
 • Javascript, ExtJS, C#, Java 
 • SQL Databaser 
 • Standarder og Protokoller 
 • Erfaring fra et eller flere av våre kjerneområder (operatørnettverk, nettverk, sikkerhet, integrert kommunikasjon) vil være en fordel 
 • Du behersker både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, svært godt 

 

OM NETNORDIC

NetNordic er en Nordisk systemintegrator innen Kommunikasjonsløsninger, Datanettverk og IT-Sikkerhetsløsninger. Vi skal være bedriftens «Best Companion» og øke kundens potensiale ved å levere fleksible, sikre, brukervennlige og kosteffektive løsninger. NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har partnerskap med markedsledende produsenter, og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. Vi hadde en omsetning på ca1,8milliarder i 2020, og teller cirka 500 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

 

ANNET  

 • Søknadsfrist: Snarest, kandidater vurderes fortløpende 
 • Arbeidssted: Lysaker, Halden, Bergen


Spørsmål?  

For spørsmål om innhold i stilingene: 

Kontakt Pål Mørk Hansen, Head of Innovation and System Development,  

mobil: 92846583, epost: pal.mork.hansen@netnordic.com 

NetNordic