Lysaker

Senior Account manager- Cyber Security

Vil du være med på reisen i Norges mest innovative, inspirerende og hurtigst voksende systemintegrator?
FRONT.POSITION.ONGOING

Grunnet sterk vekst og stor etterspørsel trenger NetNordic å forsterke vårt voksende team innen cybersikkerhet. NetNordic har ledende og bransjetilpassede løsninger og tjenester som er innovative, etterspurt og attraktive i det nordiske markedet. Vi våger oss til å si at vi besitter det mest spennende og gjennomtenkte partner økosystemet med en ryggsekk av løsninger ingen kan matche oss på! Vår nye erfarne selger skal bidra til å presentere hele vårt løsnings- og tjenestespekter til nye og eksisterende kunder, men hovedfokus skal ligge på cybersikkerhet. I NetNordic jobber vi for å være kundens «Best Companion» og vi vil bidra til at våre kunder når sitt fulle potensial gjennom smarte teknologivalg!


I vårt salgsteam vil du få mulighet til å jobbe med markedsledende leverandører, spennende og krevende kunder hvor det er rom for innovative løsninger. Du blir en del av et miljø som er i rask utvikling der kreativitet og kunnskapsdeling er viktige nøkkelbegrep. Du vil ha stor grad av selvstendighet samtidig som du vil jobbe tett med vår organisasjon for å finne frem til og levere de beste løsningene for kunden. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger.


Den ideelle kandidaten har en kombinasjon av relevant utdanning, erfaring fra tjeneste og løsningssalg innenfor cybersikkerhet og nettverks områdene, kommersiell drivkraft, og fremtredende relasjonsbyggende egenskaper. Den vi søker er ønskelig at har en tillitsvekkende og overbevisende profil som kan formidle budskap på en konsis og treffende måte der fokus skal ligge på kundenes forretningsgevinster.


Vi tilbyr

• Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling med fokus på best practice

• Gode karriere- og utviklingsmuligheter 

• Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosiale 


Hovedoppgaver

·        Ansvarlig for etablering av nye relasjoner innenfor nye og eksisterende kundeforhold innenfor løsningsområdene cybersikkerhet og sikre enterprise nettverk.

·        Utvikle og eie egen pipeline innenfor på definerte etablerte og nye kunder.

·        Arbeide tett med et høyt kompetent og respektert presalg og fagsalgs team innen løsningsområdene.

·        Være en ledende salgsressurs med solid kompetanse og erfaring innenfor løsningsområdene med vekt på helhet og merverdi.

·        Demonstrere evnen til finne ut kundenes «hvorfor» og tilhørende smerteområder.

·        Samhandling med salgsledelsen for å bygge effektive account og opportunity planer (NetNordic bruker Salesforce.com).

·        Arbeide tett med vår største avdeling - managed and professional services for å sikre god leveranse til rett tid, sentralt for å oppnå customer success!


Bakgrunn og erfaring

·        Utdanning på Bachelor-nivå innenfor salg, markedsføring eller økonomi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

·        Minimum 10 års salgserfaring med dokumenterte resultater innenfor cybersikkerhets løsninger og tjenester.

·        Du bør ha erfaring fra prosjekt-/ tjenesteleveranser og/eller lengre komplekse salgsprosesser.

·        God erfaring med løsnings- og tjenestesalg innenfor komplekse enterprise nettverk er en styrke.

·        Du brenner for området «sikkerhet» og er i stand til å sette deg inn i verdibudskapet til avanserte løsninger og kommunisere dette på en god måte med     fokus på kundenes forretningsverdier og trusselen ved status quo.


Litt om deg

  •  Du har evnen til å inneha et langsiktig fokus parallelt med å plukke kortsiktige gevinster.
  • Du har en entusiastisk og troverdig fremtreden med solide presentasjons og formidlingsevner.


For å lykkes i rollen er du en god relasjonsbygger! Du har en utpreget serviceinnstilling og er stolt av å finne gode løsninger for kunden. Du skaper trygghet og er utadvendt og kommuniserer godt, skriftlig og muntlig, på både norsk og engelsk. At du identifiserer deg med våre verdier «Ambitious», «Team Oriented» & «Reliable» tar vi som en selvfølge.


Som vår nye senior account manager vil du være en del av et engasjert og entusiastisk miljø, preget av høyt tempo og sterkt kundefokus. Teamet rundt deg vil bane vei for en flying start og åpne mange dører blant våre eksisterende kunder med nødvendige behov!

Stillingen er lokalisert ved vårt kontor på Lysaker rett utenfor Oslo. Enkelt tilgjengelig og hyppig offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.


Om NetNordic

NetNordic er en nordisk løsnings- og systemintegrator spesialisert på tjenester innen nettverk, kommunikasjon og IT-sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av unike løsninger og tjenester. 2020 proforma omsetning estimeres til ca. 1,8 milliarder. NetNordic har over 500 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no

NetNordic