Advokat /Advokatfullmektig

Vi er i vekst, send oss gjerne en åpen søknad
FRONT.POSITION.ONGOING

Advokatfirmaet Nicolaisen & CO ANS er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater til stillingene advokat og advokatfullmektig – og søker etter både erfarne og nyutdannede mennesker med stort engasjement. 


Vi har sterke fagmiljøer, og har stort fokus på stadig utvikling av våre dyktige medarbeidere. Derfor ønsker vi kontinuerlig å styrke våre team. Har du lyst til å bli en av oss? 


Vi tar svært gjerne i mot åpne søknader!

Nicolaisen & Co

Advokatfirmaet Nicolaisen & CO ANS ble etablert i 1988. Vi er et mellomstort advokatfirma bestående av advokater og medarbeidere med et stort engasjement.

Advokatfirmaet Nicolaisen har fem avdelingskontorer, og disse har beliggenhet henholdsvis på Solli Plass i Oslo, Olavsgaard i Skedsmo, Jessheim i Ullensaker, Bekkestua i Bærum og Råholt i Eidsvoll. Våre kontorer betjener Oslo og Akershus, og gir oss svært god dekning og tilgjengelighet i dette området. Vi har også gode parkeringsforhold knyttet til alle våre lokasjoner.
 
Vi yter advokattjenester til privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, banker, organisasjoner, kommuner samt offentlige instanser – med primærområde i Oslo og Akershus.

Vår forretningsfilosofi er kvalitet, service og løsninger. Våre advokater har gode kvalifikasjoner innenfor sine respektive spesialområder og fagfelt – noe som er avgjørende for å oppnå gode resultater. Vi søker raske løsninger som er til det beste for våre klienter – både av hensyn til tidsforløp og kostnader.

Du skal vite at vi er der, og du skal vite hvor vi er!