Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Vi søker etter kompetente sikringsledere og tilkomstteknikere

Er du sikringsleder, TT2 eller TT3 og søker nye utfordringer?
Søknadsfristen er utløpt

Bli en del av det beste tilkomstteknikkfirmaet i markedet!

Vi har det største kompetansemiljøet innen tilkomstteknikk og de beste ansatte, og nå trenger vi deg som har drevet med dette i flere år for å bli enda bedre. Som en ledende aktør innen vindkraft, infrastruktur, olje og gass, samt industri, tilbyr vi våre kunder de mest konkurransedyktige løsningene, men vel så viktig for oss er det at du trives både med arbeidet og dine kolleger. Vi ser ikke bort i fra at du med en jobb hos NOG kan få en ny hobby eller interesse, i form av for eksempel en eller annen ekstremsport som mange av våre ansatte driver med på fritiden. 


Hvorfor velge Norwegian Group?

Ekspertise og anerkjennelse: Norwegian Group er kjent for å levere tjenester av høyeste kvalitet. Som en del av vårt team vil du bli en del av et miljø preget av ekspertise, hvor dine ferdigheter og kunnskap blir verdsatt og anerkjent.


Arbeidsmiljø:

Norwegian Group er stolt av vårt samarbeidsorienterte arbeidsmiljø preget av respekt og åpen kommunikasjon. Vi tror på å skape en positiv og inkluderende atmosfære for å få det beste ut av deg og dine kolleger.


Sikkerhet først:

Vi setter sikkerhet og risikostyring i fokus. Som sikringsleder vil du spille en nøkkelrolle i å sikre at våre prosjekter blir gjennomført på en trygg og effektiv måte.


Spennende prosjekter:

Våre prosjekter offshore og onshore gir deg muligheten til å jobbe med varierte og utfordrende oppgaver. Du vil få sjansen til å sette dine ferdigheter i spill og videreutvikle deg innen ditt fagfelt.


Karriereutvikling:

Vi tror på kontinuerlig faglig utvikling, og tilbyr deg muligheter for opplæring og kursing. Gjennom disse initiativene kan du videreutvikle deg og oppnå større suksess i din karriere som sikringsleder.

Gode arbeidsbetingelser:


Hos Norwegian Group vil du nyte godt av konkurransedyktige betingelser og velferdsordninger. Vi verdsetter våre ansattes velvære og sørger for at du har gode arbeidsforhold.

Hvis du er en dedikert sikringsleder eller TT2/TT3 med ambisjoner om å bli det og du ønsker å bli en del av det ledende tilkomstteknikkfirmaet, oppfordrer vi deg til å sende inn din søknad med CV, attester og relevante sertifikater. Norwegian Group ser frem til å ønske deg velkommen til vårt vinnerlag!

Norwegian Group

Norwegian Group konsernet spesialiserer seg på multidisipline tjenester som tilkomstteknikk, inspeksjon, vindturbiner, betongrehabilitering, stillas og bemanning. Selskapet var med å utvikle tilkomstteknikk på slutten av 1980-tallet, og utdannet de første norske tilkomstteknikere som arbeidet på norsk sokkel. Med nærmere 350 ansatte og over 20 års erfaring og tilstedeværelse i flere land, har Norwegian Group et solid omdømme i bransjen. Vi er opptatt av å tilby våre kunder de mest konkurransedyktige løsningene, men vel så viktig for oss er det at våre ansatte trives.