Administrasjonssekretær

Variert hverdag i Norges vakreste kontorbygg
Søk snarest
08.07.2024

Vi søker en blid og serviceinnstilt person som kan ivareta en viktig rolle for Nordly Holding og de andre selskapene i Lofoten Bio Centre. Norges vakreste kontorbygg er i dag hovedkontor for Nordly Holding og dets underselskaper, skolebygg for Havbruksakademiet Nord og i tillegg hjem for et lite knippe andre selskaper som har kontorplass her.

Som administrasjonssekretær hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver som inkluderer sekretærfunksjoner i Nordly Holding, samt miljørettet arbeid mot elever ved Havbruksakademiet Nord vgs. 

Vi søker en administrasjonssekretær i 40-100% stilling, etter nærmere avtale. Snarlig tiltredelse.

 

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Resepsjon og sentralbord 

Administrativ støtte for Nordly Holding og Havbruksakademiet Nord

Bidra til å utvikle virksomhetenes administrative prosesser 

Tilrettelegge for bespisning for ansatte og elever i Lofoten Bio Centre 

Miljørettet arbeid mot elever ved Havbruksakademiet Nord vgs. 

 

Ønskede kvalifikasjoner

Relevant kontor- og administrasjonserfaring 

Gode IT-kunnskaper 

Erfaring med komplekse arbeidsoppgaver der det stilles krav til nøyaktighet og arbeidstempo 

God skriftlig formuleringsevne 

Beherske norsk muntlig og skriftlig 

 

Vi ser etter en blid og positiv person med gode samarbeidsegenskaper som er opptatt av læring og utvikling. Jobben krever en selvstendig, strukturert og ansvarsbevisst person som trives godt med høyt tempo og en hektisk arbeidshverdag.  

 

Vi tilbyr

Lønn etter avtale 

Tilsetting i henhold til gjeldende lover, reglement og avtaler 

Et trivelig og engasjerende arbeidsmiljø med fokus på utvikling 

Vi praktiserer 6 måneders prøvetid 

 

Gyldig politiattest må legges fram ved tilsetting. 

Innsendt dokumentasjon returneres ikke. 

 

Vi ber søkerne benytte elektronisk søknadsskjema.

 

For nærmere opplysning om stillingen, kontakt HR-Direktør Trond Jørgensen, tlf. 971 97 774, trond.jorgensen@nordly.no 

Nordly Holding

Nordly Holding har hovedkontor på Leknes i Lofoten og er konsernmor for flere selskaper.

STIM er Norges ledende leverandør av vaksiner og legemidler til norsk havbruk, og en kunnskapsbedrift som omfatter nær sagt alle relevante felt knyttet til biologisk produksjon av fisk. STIM tilbyr fiskehelsetjenester, marine miljøundersøkelser, tekniske sertifiseringstjenester samt en egen arealavdeling som bistår i forbindelse med planprosesser, dispensasjoner og lokalitetsklarering. Hovedkontoret ligger på Leknes i Lofoten, mens STIM Kunnskapstjenester er basert i Bergen, med en attraktiv beliggenhet i den marine klyngen på Marineholmen. STIM har også avdelinger i Os, Florø, Måløy, Trondheim, Harstad, Finnsnes og Tromsø, og er etablert med søsterselskaper i Skottland, Canada og Chile.

ACD Pharma samler det meste av konsernets FoU-aktivitet, og står bak flere viktige gjennombrudd med stor betydning for norsk havbruk. Utviklingen av smoltifiseringsteknologien SuperSmolt FeedOnly har drastisk forbedret fiskehelse og -velferd for oppdrettslaksen, og selskapet leder an i utviklingen av bakteriofager som alternativ til antibiotika.

Fiskefôrprodusenten Polarfeed utvikler og produserer kvalitetsfôr som ivaretar helse og velferd hos både oppdretts- og rensefisk. 

Paradigm Aquatic er et nyopprettet havbruksselskap som skal drive med oppdrett av settefisk og matfisk i lukkede systemer i sjø, og samtidig utnytte sirkulære potensialer gjennom gjenbruk av vann fra strømproduksjon og full utnyttelse av ressurser fra produksjonsavfallet.