Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Kabelvåg, Norge

Nestleder

Opplev et av verdens vakreste øyrike
Søk snarest
16.02.2024

Nyvågar tilbyr en spennende arbeidsplass med varierende arbeidsoppgaver og godt miljø. Vi søker nå nestleder til oppstart 1. mars som skal ha hovedansvar for resepsjon, kurs- og konferanse og vårt spaanlegg. Dette er en stilling som i første omgang er til 1.november med mulighet for forlengelse. En nestleder hos oss er hotellets ansikt utad og bidrar med informasjon, nøyaktighet og inspirasjon til våre gjester. Daglige rutiner som innsjekk og utsjekk og oppgjørsrutiner er en viktig del av arbeidet. Andre oppgaver vil være varetelling kiosk, vaktlister, ansvar for vår spaavdeling og kurs- og konferanse samt ha full oversikt over hele driften. Vi søker deg som har lyst til å oppleve et intensivt år i Lofoten og som har lyst til å jobbe i et ambisiøst og strukturert team. Full opplæring vil bli gitt.

Krav til kompetanse

  • Erfaring fra lignende stilling
  • Riktig innstilling og arbeidsmoral kan kompensere for manglende erfaring
  • Må beherske minst ett nordisk språk muntlig og skriftlig
  • Må beherske engelsk skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

  • Ansvarsfull
  • Stressmestring
  • Fleksibel
  • Ryddig
  • Nøyaktig
  • Serviceinnstilt

Fordeler hos oss

Idylliske omgivelser
Opplevelser og aktiviteter rundt hver sving

Nyvågar

Nyvågar ligger idyllisk til i Kabelvåg i Lofoten omringet av hav og spektakulære fjell. Her har du flotte turområder rett i nærheten både vinter og sommer. I Lofoten kan du surfe, stå på ski, klatre, gå i fjellet og samtidig nyte et stort kulturtilbud med mat, drikke og events.


Hotellet består av 30 tradisjonelle rorbuer på bryggekanten med utsikt mot hav og fjell, Lofotspa med utendørs badestamper, sauna og en relax-avdeling. Vi tilbyr lokaler for store og mindre begivenheter og tar imot store og små grupper for kurs- og konferanse. Fra hotellets gode restaurant kan du nyte utsikten over et av Lofotens mest majestetiske fjell Vågakallen og spise deilige retter inspirert av lokale og norske mattradisjoner. Hotellet har restaurant kapasitet til 70 gjester, et festlokale som rommer 120 gjester og Akevittloftet som har en av Norges største akevittsamlinger. 


På sommeren har vi åpent for lunsj og middag hver dag mens resten av året åpner vi for gruppebookinger som konferanser, bryllup eller andre arrangementer. I tillegg har samarbeid med Northern Alpine Guides og sammen danner vi Lofoten Ski Lodge, som også gjør vinteren til høysesong.


Vi er miljøfyrtårn sertifisert (ECO Lighthouse) som innebærer at vi implementerer bærekraftighet i alle ledd, deriblant avfallshåndtering, innkjøp av lokale råvarer etter sesong, forbruk, arbeidsmiljø, ect.